Ušteda uz Google: Funkcije Google Eartha besplatne su za sve!

Iako Google Earth radi sjajan posao za svakodnevne 'virtualne putnike oko svijeta', poznato je da već godinama postoji i premium verzija aplikacije pod nazivom Google Earth Pro.

Monika Nožić Monika Nožinić | 02.02.2015. / 07:23

Ušteda uz Google: Funkcije Google Eartha besplatne su za sve!

Iako Google Earth radi sjajan posao za svakodnevne "virtualne putnike oko svijeta", poznato je da već godinama postoji i premium verzija aplikacije pod nazivom Google Earth Pro.

Ova aplikacija, čija je cijena na godišnjoj razini iznosila 400 dolara, nudila je alate pomoću kojih su korisnici mogli izmjeriti 3D građevine i neke druge lokalitete, ispis fotografija visoke rezolucije, snimiti svoje virtualno putovanje širom svijeta, kao i brojne druge opcije.

Google je odlučio da je Google Earth Pro od sada besplatan, ali najprije se morate prijaviti za licencu i uvjeriti se da vaš PC ili laptop zadovoljavaju zahtjeve ovog sustava. Naravno, ako niste programer, vrlo je vjerojatno da vam ova poboljšana verzija Google Earth aplikacije neće biti od velike koristi, ali snimanje HD videa i filmova zvuči kao zabavna distrakcija.

Prijavu za besplatnu Google Earth Pro aplikaciju možete podnijeti na ovoj stranici, a zatim možete otići na Google službenu stranicu za preuzimanje aplikacije. Ako ste kojim slučajem već sada Pro user, nećete morati ništa mijenjati.

Foto: BGR

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti