Opet problemi za Google: Tisuće korisnika prijavljuje poteškoće s Gmailom

Korisnici Googlea ponovno su imali poteškoće s pristupom svom e-mailu, što je već drugi takav slučaj u samo dva dana.

T.Ž. | 16.12.2020. / 07:49

Gmail (foto: Google)

Velik broj korisnika Gmaila, kako javlja Google, imao je problema s aplikacijom. U utorak navečer web-stranica za nadzor usluga primila je više od 166 tisuća prigovora korisnika koji su imali problema s korištenjem Gmaila. Iako su korisnici mogli pristupiti aplikaciji, nisu bili u mogućnosti slati poruke.

Svjesni smo problema s Gmailom koji utječe na značajnu podskupinu korisnika. Pogođeni korisnici mogu pristupiti Gmailu, ali vide poruke pogreške, visoku latenciju i / ili druga neočekivana ponašanja, stoji u upozorenju na nadzornoj ploči Googleove usluge .

Tijekom ponedjeljka su na otprilike dva sata prestale raditi aplikacije YouTubea, Gmaila i Google Mapsa čineći to drugom Googleovom poteškoćom u samo dva dana. Ovaj put je više prijava o problemima stiglo iz SAD-a i Australije, dok je u Europi bilo manje poteškoća u odnosu na pad sustava u utorak.

Problemi s uslugom pojavljuju se samo dan nakon što je Google doživio veliki prekid rada koji je srušio Google Maps, YouTube i Gmail. Procjena je da su posljednje teškoće pogodile više od 18 tisuća korisnika. 

Vjerujte da je pouzdanost sustava Googleov prioritet i stalno radimo na poboljšanjima kako bismo učinili naše sustave boljima, poručili su iz Googlea. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti