VIDEO Pogledajte kakvu je pogibeljnu i ekstremnu glupost napravio vozač s iznajmljenom Teslom S

Na istom mjestu u Los Angelesu na kojem je prije dvije godine YouTube influencer izveo opasnu vratolomiju Teslinim automobilom, sad je još opasniju izveo nepoznati vozač Tesle, koji je, osim što je imao veliku sreću da nikog nije ozlijedio, nakon svega pobjegao s mjesta događaja.

Branimir Vorša | 21.03.2022. / 16:22

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U Los Angelesu je pokrenuta opsežna potraga za odbjeglim nepoznatim vozačem Teslinog Modela S, koji je izveo pogibeljnu vratolomiju, a koja tek pukom srećom nije završila sa smrtnim posljedicama, već samo materijalnom štetom.

Policijska uprava Los Angelesa priopćila je kako je vozač iznajmljenog crnog Tesllinog Modela S-BLM iz 2018. godine izveo skok na raskrižju dviju ulica u četvrti Elysian Heights 20. ožujka oko ponoći.

Vozač je tijekom pogibeljne vratolomije razbio nekoliko kanti za smeće, kao i dva parkirana vozila. Vratolomiju je izveo u rezidencijalnom dijelu i prava je sreća da u istoj nitko nije nastradao.

Sudar Pogledajte strašan sudar: Teslom projurio 200 km/h kroz crveno

U objavi na YouTubeu od 20. ožujka, središnji odjel za promet LAPD-a rekao je da je nekoliko promatrača snimilo skok. Jedan od njih je i YouTube influencer Alex Choi, čiji video sa snimkom nesreće možete vidjeti niže priložen.

Choi na početku videa jasno i glasno između ostalog poručuje da ono što gledatelji mogu vidjeti na snimci jest "vrlo glupo i ekstremno opasno", kao i da je moglo sve završiti i sa smrtnim posljedicama.

Sretni su što su uopće preživjeli. I za boga dragoga, ne pokušavajte sami to napraviti, poručuje Choi.

U snimci nesreće jasno je vidljivo kako Tesla velikom brzinom juri prema vrhu pregiba ulice te doslovce nekontrolirano polijeće oko tri metra u zrak te po slijetanju udara u nekolicinu kanti za smeće na jednoj strani ceste, da bi nakon toga prešla na drugu stranu ceste i udarila u parkirani Subaru, gdje se i zaustavila.

Trenutno nema opisa vozača, a Tesla je ostavljena na mjestu događaja, rekao je medijima glasnogovornik policije Los Angelesa te dodao da je protiv nepoznatnog vozača podnesena prekršajna prijava.

To se nikada nije smjelo napraviti. Ne znam o čemu su razmišljali. Mogli su nekoga ubiti, rekao je detektiv Juan Campos lokalnim medijima.

Nagrada od 1000 dolara dostupna je svima koji imaju informacije o navedenom događaju.

Na kraju podsjetimo da je i početkom 2020. godine, na istom mjestu jedan YouTube influencer izveo slično glupost s Teslom X, samo što tadašnja vratolomija nasuprot ove najnovije izgleda posve bezazleno, ako možete uopće povjerovati da je takvo što moguće.

  Slika nije dostupna YouTube zvijezda u opasnoj vratolomiji: Natjerao Teslu da "leti" po cesti u krivom smjeru

Izvor: Newsweek

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti