Vip Ideal tarifa – spoj pretplate i bonova

Vip Ideal tarifa omogućuje vam da u svakom trenutku kontrolirate svoju potrošnju, a jedinstvena je po tome što nudi pogodnosti pretplate i bonova.vip ideal tarifa, spoj pretplate i bonova

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 02.03.2011. / 13:47

Vip Ideal tarifa – spoj pretplate i bonova

Vip Ideal tarifa omogućuje vam da u svakom trenutku kontrolirate svoju potrošnju, a  jedinstvena je po tome što nudi pogodnosti pretplate i bonova. Što to znači za vas kao korisnika odnosno potrošača?

Znači da ovisno o vašoj trenutačnoj potrošnji i potrebama možete odabrati neki od ponuđenih limita koji možete potrošiti na pretplatu, a ako dosegnete limit prije isteka mjeseca, račun možete nadoplatiti bonovima.

Tako zadržavate pogodnosti kontrole troškova kao na bonovima, a s druge strane nemate brige oko stalnog obnavljanja računa. Ova promotivna ponuda Vip Ideal tarife traje od 02. ožujka 2011. do 31. ožujka 2011. godine.

Uz Vip Ideal tarifu također dobivate besplatno surfanje internetom na svojem mobilnom telefonu uz šest besplatnih Mobile surf 50 paketa gdje svaki od šest paketa uključuje 50 MB, a svaki mjesec dobivate jedan paket.

Vip Ideal tarifa je izvrsno rješenje za sve koji vole slobodu pretplatničkog odnosa i kontrolu troškova koju omogućuje prepaid.

Vip Ideal tarifa
neograničeni pozivi za 0 kn/min unutar Vip mreže

povoljna cijena poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj
atraktivni mobilni telefoni već od 9 kn
iPod shuffle + Sony Ericsson Zylo™ za 499 kn
iPod shuffle + Sony Ericsson Xperia™ X8 za 899 kn
besplatno surfanje mobilnim telefonom uz posebnu promociju

 

Cjenik Ideal tarifa
Mjesečna naknada 60 kn
Uključeno u mjesečnu naknadu
Uključene minute unutar Vip mreže u HR neograničeno

0 kn/min

Pozivi prema ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u HR (kn/min) 0,91 kn/min
SMS poruka prema svim mrežama u HR (kn/SMS) 0,34 kn
Podatkovni promet (kn/100 kB) 0,49 kn

Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,25 kn, a obračunska jedinica je 60 sekundi. Obračunska jedinica za podatkovni promet je 10 kB. Sve cijene uključuju PDV.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti