Od sada Vip korisnici koji ne posjeduju smartphone uređaje i mogućnost spajanja na internet mogu dobivati, mijenjati i komentirati statuse na Facebooku putem SMSa.

SMS2Facebook nova usluga je VIP-a kojom isti omogućuje korisnicima sudjelovanje na najvećoj društvenoj mreži Facebook bez dodatnih troškova, te putem SMS-a.

Sve SMS poruke koje stižu s Facebooka, a koje sadže izmjene statusa, komentare i drugo potpuno su besplatne, a poruke koje korisnik šalje prema Facebooku naplaćuju se po regularnoj cijeni SMS-a, ovisno o tarifama koje koriste.

Također korisnici koji imaju aktivirane Sve za mene ili Sve za posao pretplatničke tarife ili Vipme SMS+ tarifu mogu iskoristiti besplatne SMS-ove i za SMS2Facebook uslugu. Vip SMS2Facebook usluga je prvenstveno namijenjena mlađoj populaciji koja nema smartphone uređaje, ali i svima ostalima kojima je lakše komunicirati na društvenim mrežama slanjem SMS-a.

Aktivacija usluge vrši se putem Facebook stranice (no samo ukoliko ste primili 'nove poruke') ili slanjeme SMS-a s tekstom 'fb' na 32665.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju