Više od 30 vrhunskih stručnjaka za blockchain dolazi u Split

Neizostavan dio BlockSplita, radi kojeg se posjetitelji vraćaju iz godine u godinu, su praktične radionice na područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-ja, NFT-a, gaminga i razvoju novih Web3 rješenja.

Zimo Zimo | 03.04.2023. / 22:54

BlockSplit (Foto: BlockSplit)

Omiljeni hrvatsku ljetnu destinaciju za manje od dva mjeseca posjetit će više od 600 stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta za svijet blockchain tehnologije. BlockSplit okupit će Web3 zajednicu cijele regije po četvrti put od 2018. godine kao prva inicijativa na ovom dijelu kontinenta koja je prepoznala potrebu za centralno mjesto razmjene iskustava u svijetu kriptovaluta, decentraliziranih financija, NFT-a i metaversa.

Iz UBIK-a, Udruge za blockchain i kriptovalute, organizatora konferencije, potvrđuju rastući interes za ovu uzbudljivu industriju nakon prošlogodišnjeg rasprodanog eventa. BlockSplit konferencija ove godine donosi niz zanimljivih tema poput DeFi-ja, jedne od najbrže rastućih grana u industriji, te NFT-a kao sve popularnijeg rješenja u umjetničkom svijetu.

Vodeća tema bit će i sve aktualnije decentralizirane autonomne organizacije (DAO) te novi načini upotrebe blockchaina u gamingu. Tokenizacija i digitalni identitet samo su još neki primjeri raznolikog programa koji očekuje posjetitelje konferencije.

Među senzacionalnim imenima koja dolaze na splitsku pozornicu predsjednica je udruge European Blockchain Alliance, Tanja Bivić Plankar. S 12 godina iskustva u komunikacijama, Tanja je danas specijalistica za marketing u blockchain industriji, a ulogu predsjedništva udruge obnaša još od 2018. godine. U programu će joj se pridružiti i Cyrille Pastour, suosnivač je Swaap Finance, francuske blockchain platforme za financijsko trgovanje, te Iva Kvakić, suosnivačica hrvatske udruge Alice in Blockchains, iskusne konzultantice u razvoju digitalnih proizvoda i vođenju projekata u raznim sektorima od IT-a, eCommercea, event managementa do blockchaina.

Neizostavan dio BlockSplita, radi kojeg se posjetitelji vraćaju iz godine u godinu, su praktične radionice na područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-ja, NFT-a, gaminga i razvoju novih Web3 rješenja. Svaka radionica bit će ograničena na 30 polaznika kako bi se osigurala interaktivnost i kvaliteta edukacije. Na izložbenom dijelu konferencije bit će zastupljene brojne domaće i međunarodne tvrtke, što će pružiti izvrsnu priliku za umrežavanje i sklapanje novih poslovnih kontakata.

Međutim, ono što splitsku konferenciju čini nezamjenjivim iskustvom u industriji upravo su lokacije na kojima će posjetitelji slušati predavanja, upoznati kompanije i njihova nova rješenja, provoditi svoje pauze za ručak i kavu, a na kraju dana i partyjati. Sva predavanja odražavaju se na pozornici Hrvatskog doma Split u strogom centru grada. Tu je i famozni boat party koji je na pučini. Ali o tom po tom.

Early Bird ulaznice po sniženoj cijeni po 79 eura su ograničene te se mogu kupiti putem službene stranice BlockSplita, a uključuju pristup svim predavanjima, kao i priliku za umrežavanje s drugim sudionicima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti