Vjerovali ili ne, u Guinnessovu knjigu rekorda od sada možete i putem iPhonea!

Zanimljiv oblik suradnje dogovorili su startup Kiip, čije se poslovanje temelji na dijeljenju stvarnih nagrada za postignuća u mobilnim igricama

Zimo Zimo Ivan Klarić | 28.09.2011. / 18:58

Vjerovali ili ne, u Guinnessovu knjigu rekorda od sada možete i putem iPhonea!

Zanimljiv oblik suradnje dogovorili su startup Kiip, čije se poslovanje temelji na dijeljenju stvarnih nagrada za postignuća u mobilnim igricama, i planetarno popularna Guinnessova knjiga rekorda. Ako ste najbolji u pojedinim igricama na iPhoneu, od sada će, vjerovali ili ne, vaše ime pisati u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Najtalentiraniji igrači mobilnih igrica tako će se od sada moći upisivati u najpoznatiju svjetsku knjigu rekorda, ako budu najbolji u određenoj igrici koju odobrava Kiip.

Vjeruje se kako će vrijednost Kiip-a ovime snažno porasti, jer će se tvrtke koje razvijaju mobilne igrice doslovno boriti za njegovu naklonost. Odobrenje od Kiip-a značit će i sigurne milijune igrača širom svijeta.

- U Kiip-u smo stvorili potpuno novi model oglašavanja koji se temelji na razinama dostignuća – rekao je Mashableu  Kiip-ov CEO Brian Wong, dodavši kako u tvrtci žele pronaći načine kako ubrzati rast tvrtke i osnažiti brand. U tvrtci vjeruju kako će igračima upisivanje u knjigu rekorda biti jedna od najboljih nagrada.

Kako bi stvari pokrenuli, Guinness i Kiip pokrenut će petodnevno natjecanje za popularnu igricu Mega Jump, dostupnu na iPhoneu. Tko postigne najbolji rezultat u razdoblju od 28. rujna do 3. listopada, upisat će se u Guinnessovu knjigu rekorda - Guinness World Records 2012 Gamers Edition for “Najbolji rezultat zabilježen na Mega Jump.”

Ovo su veliki dani za svijet mobilnih igrica općenito!

Ukoliko putem iPhonea i Androida budete mogli do Guinnessa, hoćete li više igrati igrice na svom smartphoneu?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti