Vjerujući ovom videu, iPhone 6S se neće savijati kao njegov prethodnik

Treba priznati kako se Apple mnogo puta našao na udaru kritika od strane korisnika zbog nekih tehničkih sitnica koje su onemogućavale normalan rad...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 20.08.2015. / 11:23

Vjerujući ovom videu, iPhone 6S se neće savijati kao njegov prethodnik

Treba priznati kako se Apple mnogo puta našao na udaru kritika od strane korisnika zbog nekih tehničkih sitnica koje su onemogućavale normalan rad njihovih uređaja, za koje nikad ne bi očekivali da će imati ijednu zamjerku s obzirom na tržišnu cijenu. 

Prisjetimo se, prva od njih je bila vezana uz nudostupnost signala na iPhoneu 4 zbog aluminijskog okvira koji je blokirao prijem signala, no problem je riješen u verziji 4S. Slična situacija se dogodila i nakon gotovo godinu dana kada je ova kalifornijska tvrtka lansirala nove modele iPhonea 6 te 6S nakon čega je cijeli YouTube zarazila groznica zvana Bendgate, odnosno pojavila se hrpa video isječaka koji prikazuju lošu otpornost uređaja na vanjsko opterećenje. 

Mogli smo viđati razne testove u kojima se provjerava ovaj nedostatak, a na cijelu situaciju oglasio se i sam Apple koji tvrdi kako iPhone nije namijenjen takvih uvjetima korištenja, no vjerujući videu koji ovih dana kruži po blogovima sasvim je sigurno kako će novi 6S biti puno čvršći, a isto se očekuje i za veći model 6S Plus. 

U svakom slučaju, izgleda da je Apple i ovaj put odlučio poslušati korisnike i ispraviti svoju grešku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti