Vrlo povoljan dual-sim 4G LTE telefon Kingzone N5

Ako pratite naš portal onda ste mogli primijetiti da ja osobno volim pisati o pametnim telefonima iz daleke Kine.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 02.08.2015. / 10:50

Vrlo povoljan dual-sim 4G LTE telefon Kingzone N5

Ako pratite naš portal onda ste mogli primijetiti da ja osobno volim pisati o pametnim telefonima iz daleke Kine. Uobičajeno svakodnevno pratim zbivanja na navedenom području gdje sam uočio jedan vrlo zanimljivi mobitel relativno novije kompanije pod imenom Kingzone N5. Vjerujem da će našim čitateljima navedeni uređaj biti zanimljiv iz nekoliko razloga, o kojima možete saznati nešto kasnije.

Kod kupnje pametnog telefona vrlo često je presudan dizajn, o čemu su svakako razmišljali i u kompaniji. S obzirom na to njihov novi model N5  je svakako lijep, dok kada je u pitanju konstrukcija mobitela moram priznati i da na tom području nisu posustali. Jer okvir uređaja je izrađen od metala dok je HD 2.5D zaslon zaštićen s Gorilla glass premazon.

Vrlo povoljan dual-sim 4G LTE telefon Kingzone N5

Ispod haube Kingzone N5 krije doista impresivan hardver za ovaj cjenovni razred, pa mogu navesti da je baziran na 64bit procesoru MT6735 koji ima 4 jezgre brzine 1,3GHz te ima 2GB ugrađenog RAM-a. Za pohranu podataka su pripremili 16GB memorije, ali ako vam to nije dovoljno onda svakako to možete nadograditit s microSD karticom do 64GB.

Ako volite surfati ili čak fotografirati onda se ne trebate brinuti jer N5 podržava 4G LTE mrežu dok glavna kamera ima 13 megapiksela senzor koji je opremljen s LED bljeskalicom. Sve u svemu vrlo dobro zvuči, pa ako budete bili zainteresirani za kupnju dual-sim mobitela Kingozne N5, tada ga možete kupiti po cijeni 119,99 dolara s tim da sam dodatno pripremio kupon za popust: KZN5 koji dodatno omogućuje 8$ popusta. Na ovom linku ga možete kupiti koristeći kupon.

Vrlo povoljan dual-sim 4G LTE telefon Kingzone N5 Vrlo povoljan dual-sim 4G LTE telefon Kingzone N5

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti