Kad ljudi krenu pričati o zahodima, obično bude nelagodna atmosfera.

Još je nelagodnije pitati stranca gdje je WC, a najneugodnije je kad vam zatreba, a ne možete ga pronaći.

Za sve vlasnike iPhonea, koji dosta putuju, preporučujemo instaliranje aplikacije 'Public Toilets' , dostupne  u FREE i plaćenoj verziji od 1,99 dolara, koja će vas uputiti na preko 100.000 'odmarališta' diljem svijeta.

Baš kao što vas domaća aplikacija Bankomat upućuje na najbliže bankomate i spašava stvar kad treba olakšavajući vas za novac, Public Toilets olakšava vas na drugi način.

Šalu na stranu, aplikacija je zaista korisna i dostupna na četiri svjetska jezika, a redovito se updejta.

Postoje i slične WC-vodič aplikacije, poput besplatne 'Find Toilet Lite' i 'Show the Loo', no nemaju dobru  svjetsku 'pokrivenost'.

Oni kojima je do zahodskih šala, evo aplikacija s kojima se, u nedostatku novina ili deterdženata s kojih čitaju upustva i deklaracije, mogu zabavljati dok provode carsko vrijeme.

Toilet Pro je  zabavna aplikacija - jednom. Zaista, koliko vas iskreno zanima vrijeme provedeno na WC-u i biste li da to doznate platili 0,99 dolara kad već imate štopericu na vlastitom uređaju?

Igrica iDump na tržištu je od lipnja ove godine, košta također 0,99 dolara, ali barem ima neku funkciju - natjerati vas da 'istrenirate' malenog Tommyja Tinklea da koristi WC, tako što ga morate naučiti izbjegavati sve smetnje na putu.

iFlush aplikacija služi da bacite u zahod osobu koja vas nervira. Nije nešto posebno niti dizajnirana, ni fora, ali barem je besplatna ako ju želite isprobati i želite se zabaviti na pola sekunde.

I za kraj, korisne aplikacije za sve sramežljive. Čak tri aplikacije koje simuliraju puštanje vode tako da vam bude manje neugodno na javnom mjestu: Toilet Flush Simulator, Toilet Flush Simulator II- Tiny MonstersToilet Flush Simulator 3.

Nije ugodna tema, zar ne?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju