WhatsApp dodao mogućnost slanja audio poruka s jednim tapom

Jedan od najjačih servisa za komunikaciju WhatsApp, koji omogućuje korisnicima slanje poruke preko svih platforma, te ima preko 300 milijuna aktivnih korisnika

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.08.2013. / 08:52

WhatsApp dodao mogućnost slanja audio poruka s jednim tapom

Jedan od najjačih servisa za komunikaciju WhatsApp, koji omogućuje korisnicima slanje poruke preko svih platforma, te ima preko 300 milijuna aktivnih korisnika, uveo je mogućnost slanja audio poruka za koju vjeruju kako je novi veliki napredak u kreiranju još boljeg iskustva korištenja.

Korisnici putem WhatsAppa pošalju 11 milijardi poruka i prime njih 20 milijardi, što je porast naspram svibnja kada je ukupno bilo poslano i primljeno njih 27 milijuna.

WhatsApp polako postaje medijska platforma pa se tako putem njega pošalje čak 325 milijuna fotografija, što je poveći broj naspram recimo Snapchata gdje se pošalje oko 200 milijuna fotki.

WhatsApp dodao mogućnost slanja audio poruka s jednim tapom

No WhatsApp ima ideja kako dalje. Danas su objavili kako su dodali mogućnost slanja audio zapisa na svim platformama iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone i Nokia uređajima. Za razliku od Facebooka, gdje je potrebno tri puta kliknuti da se pošalje poruka, na WhatsAppu je potrebno jednom kliknuti i držati, nakon čega se poruka sama pošalje, a ako želite obrisati istu, sve što trebate jest povući prema lijevo. "Broj tapova je vrlo važan.", istaknuo je Jan Koum, CEO kompanije.

Odlična stvar je što nema vremenskog ograničenja trajanja audio poruke, a glasnoća se automatski prebacuje na zvučnik ako uređaj nije prislonjen na uho. Također, tu je i ikona s plavom slušalicom koja vam daje do znanja kad je primatelj preslušao vašu poruku.

Nova verzija će biti dostupna svim korisnicima u roku od 24 sata.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti