WhatsApp najavio nove opcije koje će razveseliti one koji često dijele fotografije i videozapise

Ove promjene WhatsApp je najavio na službenim stranicama te kažu kako će svim korisnicima biti dostupne tijekom sljedećih tjedana

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 06.05.2023. / 08:08

Novosti na WhatsAppu (Foto: WhatsApp)

WhatsApp ima nove dobre vijesti za sve koji često koriste ove komunikacijsku platformu. Kompanija je u proteklih nekoliko mjeseci predstavila nekoliko značajnih noviteta, a sada stižu još neke nove opcije koje ne donose radikalne promjene, no svakako će razveseliti korisnike WhatsAppa, pogotovo one koji često prosljeđuju fotografije, videozapise ili dokumente ili često koriste ankete u grupnim razgovorima.

WhatsApp WhatsApp konstantno uvodi novitete, no i dalje nisu ispunili želju milijuna korisnika

Trenutačno ako putem WhatsAppa želite podijeliti fotografiju, video ili dokument s drugim osobama ili u grupama, prenijet će se samo taj sadržaj, no ne i njegov opis, odnosno morat ćete naknadno dodati opis kroz novu poruku. S novom opcijom, WhatsApp omogućuje da se slike, videa i dokumente dijele direktno s postojećim opisom, odnosno da se taj opis izbriše, promijenili ili napiše potpuno novi opis prilikom dijeljenja tog sadržaja s drugima.

Što se anketa tiče, korisnici koji postavljaju pitanja sada imaju mogućnost ograničiti broj odgovora na pitanje na samo jedno ili, kao i do sada, dopustiti drugima da odaberu više odgovora unutar ankete. Uvedena je i mogućnost pretraživanja ankete, što će naročito biti korisno u grupama s većim brojem korisnika, odnosno onima u kojima se konstantno nešto objavljuje pa je potrebno puno skrolanja kako bi se vratilo na anketu. Također, moguće je aktivirati i obavijesti tako da, kada god netko glasa, odmah možete pogledati rezultate glasovanja.

Slika nije dostupna WhatsApp uveo nove značajke koja bi trebala dodatno osigurati njihove korisnike

Ove promjene WhatsApp je najavio na službenim stranicama te kažu kako će svim korisnicima biti dostupne tijekom sljedećih tjedana. Među brojnim novitetima koje je ova kompanija najavila posljednjih mjeseci, najvažnija je svakako mogućnost korištenja istog računa na više telefona, što su korisnici od WhatsAppa tražili godinama. Ta je opcija najavljena krajem travnja kada je najavljeno da će svima biti dostupna tijekom sljedećih tjedana.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti