WinDays 2020 donose čak 150 predavanja za 2000 sudionika

Kao keynote predavač na WinDayse prvi puta dolazi Steven Van Belleghem.

Martina Čizmić | 10.02.2020. / 13:56

WinDays 2019 (Foto: Microsoft)

Ostalo je nešto više od dva mjeseca do jubilarnih, 20. WinDaysa, koji će se održati od 21. do 24. travnja 2020. u rovinjskim hotelima Lone i Eden. Kako to i priliči jubilarnom izdanju konferencije, ove će godine biti i rekordan broj predavanja (više od 150) te okupiti više od 2000 sudionika.

Krovna tema konferencije bit će umjetna inteligencija, koja već danas mijenja način na koji živimo te donosi nove poslovne modele.

WinDays20 Business 21. travnja fokusirat će se na specifične izazove s kojima se suočavaju financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja i javni sektor. Drugog dana, 22. travnja, predstavit će nekoliko primjera uspješnih domaćih startupova. Uz niz predavanja na temu umjetne inteligencije, sudionike očekuju Microsoft keynote predavanje i WinDays keynote predavanje.

Kao keynote predavač na WinDayse prvi puta dolazi Steven Van Belleghem, izvrstan predavač koji je održao više od 1000 predavanja u 40 zemalja. Njegova dinamična izlaganja povezuju razmišljanje usredotočeno na korisnika i najnovije tehnologije, a na WinDays predavanju naglasak će biti na umjetnoj inteligenciji.

WinDays20 Technology tijekom tri dana, od 22. do 24. travnja, donijet će više od 100 predavanja posvećenih aktualnim tehnološkim temama. Tijekom procesa nominacija, koji je trajao do 22. siječnja, svi potencijalni predavači prijavili su svoje teme, a programski odbor evaluirat će ih te odabrati predavanja koja ulaze u službeni program konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti