WinDays ove godine ipak samo u virtualnom izdanju

Konačni termin održavanja WinDays20 je od 7. do 9. prosinca.

Martina Čizmić | 04.09.2020. / 10:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je zbog epidemije koronavirusa WinDayas prebačen sa svog tradicionalno proljetnog termina, na jesenski, zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, organizatori su se odlučili na još jednu promjenu. 

Tako će ovogodišnje, jubilarno 20. izdanje WinDaysa biti održano samo u virtualnoj inačici. Novi i kako kažu organizatori, konačni termin WinDaysa tako će biti 7.-9. prosinca 2020. 

Zbog promjene termina, organizatori su odlučili produljiti pčroces prijava kako bi osigurali sadržaj vrhunske kvalitete

WinDays20 će se moći pratiti nakon što se sudionik svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logira na web stranicu www.windays.hr, a, uz vrhunska predavanja koja će se odvijati paralelno u tri programska smjera, moći će se i izravno kontaktirati s predavačima, komunicirati s drugim sudionicima, sakupljati i „trošiti“WinCoin bodove, virtualno „prošetati“ sponzorsku zonu i sudjelovati u zabavnim kvizovima, natječajima i aktivacijama, poručuju organizatori. 

Ističu kako će tijekom sljedećeg Road to WinDays online programa, koji će se održati u prvoj polovici listopada 2020, pokazati i mali dio onog što pripremaju za WinDays20 u prosincu. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti