WinDays Virtual donosi miks poslovnih i tehnoloških predavanja online

Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi, jesenski termin konferencije koja će se, kako je i planirano, održati u Maistra hotelima u Rovinju.

Martina Čizmić | 13.04.2020. / 13:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bez obzira što je zbog trenutne javnozdravstvene situacije konferencija WinDays20 powered by Microsoft odgođena za jesen, WinDaysi će bar djelomično održati travanjsku tradiciju i u srijedu, 22. travnja, održati WinDays Virtual, programski dan koji će se odvijati online. Uz registrirane sudionike, predavanja WinDays Virtuala moći će pogledati i poslušati svi zainteresirani, a program će kombinirati poslovna i tehnološka predavanja.

WinDays Virtual sudionike će okupiti putem Microsoft Teams Live Eventa, a kroz jednodnevni program vodit će ih poznata lica, Tomislav Tipurić i Igor Pavleković. Raspored predavanja bit će objavljen na WinDays.hr web stranici.

Kako organizirati rad na daljinu, zašto trebamo zahvaliti IT-ju što uopće možemo raditi na daljinu i jesmo li sigurni dok radimo virtualno neke su od poslovnih i tehnoloških tema o kojima će govoriti strani i domaći predavači. Među potvrđenim govornicima je i keynote predavač Steven Van Belleghem. Tijekom svog predavanja Customers the Day after Tomorrow govorit će o tome kako uz pomoć novih tehnologija što bolje „pročitati“ želje korisnika, dok će za jesen pripremiti novu temu koju će WinDays sudionici moći čuti uživo.

Svoje predavanje na WinDays Virtualu održat će i poznati WinDays predavači Damir Dobrić, Marin Franković, Adis Jugo i Alen Delić. Uz kvalitetan program kakav se od WinDaysa očekuje, sudionici će imati i priliku za opuštanje te za osvajanje nagrada. U zabavnom dijelu programa uživat će u ekskluzivnom razgovoru i nastupu Ivana Dečaka iz grupe Vatra koji će predstaviti novi single „Sva naša ljeta“.

Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi, jesenski termin konferencije koja će se, kako je i planirano, održati u Maistra hotelima u Rovinju. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti