Svi mi znamo da je Wordpress jedna od najrasprostranjenijih blogerskih platforma. Sve više ljudi koristi ovu platformu i tako nastaje potreba za jedinstvenim temama, odnosno temama s kojima se vaš blog može istaknuti.

Automattic nam je zato ponudio opciju da sa stranice Wordpress.com konačno možemo preuzeti Premium teme za naš blog.

Tako su prve dvije teme koje su ponuđene: Headlines napravljena od strane WooThemes dizajnera i Shelf napravljene od strane The Theme Foundry dizajnera.

Headlines je sofisticirana magazin tema sa istaknutim rotatorom postova, višestrukim izbornicima i mogućnošću promjene 15 različitih boja. Dostupna je za jednokratnu cijenu od 45 dolara. Dok je Shelf jedinstvena tumbleblog tema i dostupna  je za jednokratnu cijenu od 68 dolara.

Ove teme možete kupiti i aktivirati ako odete na  Appearance → Themes u nadzornoj ploči Wordpressa i pronađite Premium poveznicu pokraj poveznice Recently Added.

Stranica Wordpress.com daje vam potpuni pristup i podršku na svojim forumima. Forum za Premium teme bit će dostupan samo vlasnicima Premium Wordpress tema.

Wordpress.com najavljuje da će u 2011. godini proširiti svoju ponudu Premium i Free Wordpress tema. Za Wordpress.com korisnike ovo donosi nove zanimljive teme, a za dizajnere tema sigurno priliku za dodatnu zaradu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju