Xiaomi jača svoju prisutnost na hrvatskom tržištu

Xiaomi pametni telefoni Mi A1 i Mi MIX2 od sada dostupni u Vipnetovim centrima i web shopu.

Martina Čizmić | 26.04.2018. / 07:27

Xiaomi Mi Mix 2 (Foto: Xiaomi) (Foto: Xiaomi)

Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi dogovorio je poslovnu suradnju s Vipnetom, koja će omogućiti potrošačima lakši pristup pametnim telefonima Xiaomi.

Tako će, uz postojeći Redmi 4A, svi ljubitelji Xiaomija i zaljubljenici u suvremenu mobilnu tehnologiju od sada imati priliku u Vipnetovim centrima i web shopu odabrati i između dva nova modela – Mi A1 i Mi MIX2.

Mi A1 prvi je i jedini Xiaomijev uređaj sa softverm Android One koji je nastao u suradnji s Googleom, a sve kako bi korisnicima ponudio uređaj s čistim, jednostavnim Androidovim sustavom. Neograničena pohrana fotografija visoke kvalitete na Googleovu servisu, uz radnu memoriju od 4 GB te internu memoriju od 64 GB, kao i dvostruku kameru od 12 MP s mogućnošću 2x optičkog i 10x digitalnog zooma, čine Mi A1 idealnim izborom za sve ljubitelje snimanja fotografija i videozapisa.

Debljine od samo 7,3 mm, zaobljenih rubova i diskretnih linija, Mi A1 prilagođen je za svačiju ruku, dok ga prednje 2,5 D Corning Gorilla Glass čini otpornijim na padove.

Model Mi MIX 2 pruža podršku za čak 43 mobilne mreže. Smatra se svojevrsnim umjetničkim remek-djelom upravo zbog svog stražnjeg keramičkog panela. Posebnost u estetskoj atraktivnosti ovog mobilnog uređaja uz full-screen display te skrivene zvučnike i ultrazvučni senzor blizine čini i rub prednje kamere koji je ispunjen 18-karatnim zlatom.

Mi MIX2 dolazi u ekskluzivnom pakiranju koje potpisuje vlasnik Xiaomija Lei Jun. Uz četverostranu zaobljenost, full-screen display te procesor Snapdragon 835 radne memorije od 6 GB, ovaj pametni telefon opremljen je i kamerom od 12 MP sa Sonyjevim senzorom IMX386, omogućujući pritom optičku stabilizaciju slike u 4 osi koja smanjuje utjecaj trešnje ruku ili pokreta tijekom fotografiranja.

Oba su modela uređaja dostupna putem Vipnetovih prodajnih kanala uz cijenu od 2699 kuna za Redmi 4A, odnosno 4199 kuna za Mi MIX2, bez tarifa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti