Zaigrajte Counter-Strike i osvojite 30 000 dolara

Online registracija za prvi od četiri kvalifikacijska turnira za GEFORCE CUP već je u tijeku.

Monika Nožić Monika Nožinić | 11.04.2017. / 16:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

NVIDIA je najavila GEFORCE CUP za sve fanove Counter-Strike: Global Offensive – jedne od najpopularnijih multiplayer pucačina iz prvog lica. Online registracija za prvi od četiri kvalifikacijska turnira za GEFORCE CUP već je počela i otvorena je za sve igrače iz naše regije. U glavnom izvlačenju na turniru za 30 000 dolara u gotovini borit će se 4 pobjednika grupnih mečeva protiv 4 pozvana tima (Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers i Team Kinguin).

Turnir će se prenositi na lokalnom NVIDIA i partnerskim Twitch kanalima na devet jezika (engleski, njemački, francuski, poljski, španjolski, turski, talijanski, arapski i rumunjski), a finale će biti održano u Centennial Hall-u u Wrocławu 27. i 28. svibnja, tijekom ESPORT NOW 2017 događanja.

Poljski tim Kinguin vladajući je GEFORCE CUP prvak (pod imenom Dobry&Gaming team) i sastoji se od sljedećih igrača: Grzegorz ‘Szpero’ Dziamałek, Mikołaj ‘mouz’ Karolewski, Damian ‘Furlan’ Kisłowski, Michał ‘MICHU’ Müller i Karol ‘rallen’ Rodowicz. "Drago nam je što se vraćamo na GEFORCE CUP. I dalje se sjećamo posljednjeg uspješnog finala, a ove će godine biti još spektakularnije", rekao je Mariusz ‘Loord’ Cybulski, trener tima Kinguin. Igrači će koristiti posebno pripremljene sobe u kojima će moći trenirati prije svakog meča i opuštati se nakon iscrpljujućih mečeva.

Turnir sponzorira AORUS, GIGABYTE premium gaming brend i Acer sa svojom Predator gaming serijom (laptopi, računala i monitori). "Oduševljeni smo što će naši proizvodi opet biti dio jednog od najvažnijih događaja na poljskoj eSports sceni", rekao je Tomasz Szymański, marketing menadžer kompanije Acer.

Igrači se za online kvalifikacijske turnire besplatno mogu registrirati na službenoj web stranici turnira www.geforcecup.com, a prijaviti se profesionalni, kao i amaterski timovi.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti