Kultna igra Super Mario 64 razvijena je od strane Nintenda davne 1996 godine za igraću konzolu Nintendo 64, zahvaljujući vrijednom developeru Roystanu Rossu sada možete odigrati "remake"...

Ako ste kojim slučajem pasionirani ljubitelj Nintendo igraćih konzola, ujedno i vlasnik Nintendo 64 konzole, onda ovo i nije nešto što će vas posebno oduševiti. U tom slučaju ćete prebrisati prašinu sa svoje "igračke" izvučene iz najtamnijeg kuta ormara i "baciti jednu partiju" igrice koja je prije gotovo dva desetljeća oduševljavala svijet. S godinama je Super Mario 64 doživio nekoliko reizdanja, ali danas je uglavnom u statusu legende, uostalom, do 2003. godine igrica je prodana u čak 11 milijuna komada. No, kako se razvijala industrija igara, tako je i Super Mario selio na nove platforme, koje su nudile nove mogućnosti, no zaigrati originalno izdanje ipak je za mnoge igrače konačna privilegija. 

Roystan Ross si je dao truda i za sve ljubitelje Super Mario 64 igrice napravio poprilično sjajnu stvar. Naime, omogućio je da se legendarna igra odigra izravno iz vašeg web preglednika, za što je dovoljno instalirati "Unity plugin", koji naravno ne morate sami tražiti, nego će vas kod otvaranja internet stranice na kojoj se nalazi igrica vaš preglednik odmah "natjerati" na to. SuperMario64HD, kako je Ross nazvao ovo izdanje, nalazi se ovdje a ako vam to nije dovoljno, možete preuzeti igricu i instalirati je na svoje računalo ili prijenosnik. Verzije za Windows, Mac i Linux operativne sustave nalaze se na ovom linku. Iako nedostaju neke razine, kao i mogućnosti koje je Super Mario nudio u originalnoj verziji za Nintendo 64 konzolu, ipak je zabava za sve ljubitelje zajamčena. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju