Zavirite u poslovno carstvo Hidea Kojime

Kojima se potrudio da ekipa u njegovom studiju ima maksimalno kvalitetne uvjete i ugodan ambijent.

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.01.2017. / 11:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hideo Kojima, legendarni japanski producent videoigara, znatiželjnom gamerskom svijetu virtualno je otvorio vrata svoje nove produkcijske kuće Kojima Productions.

Poprilično turbulentna prethodna godina Kojimi je donijela odlazak iz Konamija i nemogućnost da više ikada radi na svom životnom djelu, serijalu Metal Gear Solid. Ipak, ovo mu je ujedno otvorilo nove horizonte i mogućnosti da iskaže svoju kreativnost i talent u nekim novim oblicima.

Osnovao je nezavisni studio Kojima Productions, gdje će se nastaviti baviti produkcijom videoigara po svojoj viziji. Naravno, prva igra o kojoj svi jedva čekamo saznati više je Death Stranding, koja je najavljena prošle godine na E3 sajmu, zajedno s uvrnutim trailerom u kojem glavnu ulogu ima Norman Reedus.

Kojima je razvio blisku suradnju s Reedusom još dok je radio na sada otkazanoj igri Silent Hills za Konami, gdje je upravo Reedus trebao imati glavnu ulogu. Osim Reedusa, Death Stranding nam u svijet videoigara donosi i sjajnog danskog glumca Madsa Mikkelsena.

Kubrick videoigara, kako zovu Kojimu, svakako se potrudio da ekipa u njegovom studiju ima maksimalno kvalitetne uvjete i ugodan interijer, a djelić te atmosfere podijelio je s nama na fotografijama koje možete pogledati u nastavku:

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti