Završena konferencija o digitalnom marketingu Konverzija

Konverzija je ponovo ispunila očekivanja i još jednom potvrdila svoju glavnu odrednicu - nesebično dijeljenje znanja na prvom mjestu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 16.04.2018. / 13:30

Galerija

U Banja Luci održana je druga konferencija o digitalnom marketingu Konverzija na kojoj je sudjelovalo više od 200 sudionika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Njemačke.

Teme ovogodišnje Konverzije bile su oglašavanje na Googleu i Facebooku, Googleova analitika i SEO, a konferenciju je svojim keynote predavanjem otvorio prošlogodišnji najbolji predavač Adis Pezerović, nakon kojeg je još 19 predavača u polusatnim predavanjima predstavilo svoje tehnike rada, trikove i iskustva u digitalnom marketing.

Najbolji predavačem proglašen je Miroslav Varga, dobro poznato ime u svijetu digitalnog marketinga čije je predavanje, prožeto zanimljivim i kvalitetnim informacijama, kao i velikom količinom humora, oduševilo sve posjetitelje.

Konverzija (Foto: konverzija) (Foto: konverzija)

Osim njega, najveće ocjene ovogodišnje Konverzije dobili su i Robert Petković, stručnjak za analitiku te Barbara Slade Jagodić, koja je pričala o značaju SEO copywritinga.

Pored redovnih predavanja konferenciju su obilježile i tri kvalitetne panel rasprave te Business Speed Dating koji na jedan zanimljiv način omogućio uspostavljanje poslovnih kontakata.

Kako organizatori konferencije, agencije Grape i SEO.ba, ističu, Konverzija je ponovo ispunila očekivanja i još jednom potvrdila svoju glavnu odrednicu – nesebično dijeljenje znanja na prvom mjestu.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti