Želite dobiti povratnu informaciju ili konstruktivno mišljenje od šefa, kolege ili klijenta? Zatražite ih na platformi osmišljenoj upravo za to

Ova platforma ima za cilj skrenuti pažnju javnosti na važnost i kvalitetu davanja povratnih informacija.

Martina Čizmić | 12.08.2021. / 13:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Koliko vam se puta dogodilo da ste željeli dobiti povratnu informaciju ili konstruktivno mišljenje o nečemu od svog kolege, šefa ili klijenta, ali niste imali priliku pitati? Ili ste isto tako željeli dati svoje mišljenje, ali niste bili sigurni kako će ono biti primljeno?

Bosanskohercegovački startup NeoNada pokrenuo je zanimljivu, besplatnu online platformu, Feedback.exchange, koja omogućuje upravo to - da korisnici međusobno razmjenjuju konstruktivna mišljenja. 

Bez potrebe za registracijom ili logiranjem, možete tražiti povratnu informaciju od svog menadžera, zaposlenika, kolege ili suradnika. Ova platforma je mjesto na kojem korisnik, na jednom mjestu, ima sve dobivene povratne informacije, kao referencu za vlastiti rast i razvoj, pojašnjavaju iz NeoNade.

Aplikacija je izuzetno jednostavna za korištenje, a osobe koje daju feedback nisu obavezne kreirati vlastiti profil. Ako žele, mogu potpisati svoj feedback tako što će unijeti e-mail i ime. Poštujući pravila privatnosti, ako se ne osjećaju ugodno ostaviti svoje ime, Feedback Exchange aplikacija nudi mogućnost anonimnog slanja povratne informacije. Korisnik koji je zatražio feedback, bit će obaviješten putem email adrese da je na njegov zahtjev odgovoreno.

Kako su istaknuli iz NeoNade, ova platforma ima za cilj skrenuti pažnju javnosti na važnost i kvalitetu davanja povratnih informacija. Svjesni nedostatka ovakvih informacija u poslovnom svijetu, plasiranje aplikacije Feedback Exchange je samo početak. U planu im je kreirati multimedijalni edukacijski sadržaj o davanju konstruktivnih mišljenja, kritika i povratnih informacija.

Osnivači NeoNade su dvoje talentiranih, mladih i iskusnih ljudi u svijetu IT industrije - Faris Kapo, sa višegodišnjim iskustvom u programiranju koje traje od 2013. godine i Nina Jurešić, sa iskustvom rada sa startupima. Tijekom godina imali su priliku surađivati s različitim tvrtkama, a znanja koja su usvojili trenutno nastoje  usmjeriti ka kreiranju vlastitih originalnih aplikacija i plasiranjem direktno na globalno tržište.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti