Želite koristiti ChatGPT na pametnom telefonu? Evo kako to možete ostvariti

ChatGPT napokon je dobio službenu aplikaciju koja će biti besplatna za preuzimanje na pametni telefon.

Martina Čizmić | 19.05.2023. / 10:54

AI na pametnom telefonu, ilustracija (Foto: Getty Images)

Otkako je pristup ChatGPT-u postao javan, milijuni ljudi diljem svijeta isprobali su njegove mogućnosti. No, pristup je bio moguć samo putem računala.

Iako su se na trgovinama aplikacijama veoma brzo pojavile najrazličitije aplikacije koje su obećavale jednostavan pristup ChatGPT-u putem mobitela, ni jedna od njih nije bila službena, a neke su čak imale zlonamjerni kod u sebi i izazvale probleme za korisnike.

ChatGPT Sigurnosni stručnjaci pozivaju na oprez: Zbog prevarantskih AI aplikacija za mobilne uređaje možete ostati bez novca

No, sad je ChatGPT napokon dobio službenu aplikaciju koja će biti besplatna za preuzimanje na pametni telefon. Za sad je dostupna samo za iPhone odnosno Appleove uređaje u SAD-u, dok će se korisnici Androida i iOS-a u drugim zemljama morati još strpiti.

Kako su priopćili iz OpenAI-a, pretplatnici na ChatGPT Plus dobit će ekskluzivan pristup novim mogućnostima GPT-4 i rani pristup novim značajkama. Također, aplikacija će sinkronizirati povijest razgovora na svim uređajima.

S aplikacijom ChatGPT za iOS poduzimamo još jedan korak prema našoj misiji transformiranja vrhunskih istraživanja u korisne alate koji osnažuju ljude, dok ih neprestano čine pristupačnijim, poručili su iz OpenAI.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti