Iako još uvijek traje „hoće-neće“ i „kada će“ igra oko novog Appleovog kultnog pametnog telefona, postoji kompanija koja već prima prednarudžbe, ali ćete morati zagrabiti poprilično duboko u džep...

Naravno, pod uvjetom da tamo imate pristojnu zalihu, da ste riješili stambeno pitanje, imate barem jedan automobil, nemate kredit, zapravo, pojednostavljeno rečeno, imate – viška novaca. Naime, na internet stranici američke tvrtke Brikk osvanula je mogućnost rezervacije novog iPhonea 6 koju možete odraditi već sada, premda se ne zna kada će vam iPhone biti isporučen. Ali, kada bude isporučen, zaista ćete biti glavna „faca“ ne samo u gradu, nego vjerojatno i u državi, pogotovo ako govorimo o Hrvatskoj.

Ono što će vam za početak trebati je iznos od 500 američkih dolara, jer upravo toliko trebate položiti kao depozit za ovaj ekskluzivni iPhone 6. Cijena, što bi rekao legendarni Sir Oliver iz kultnog Alan Forda – prava sitnica. iPhone 6 u ovoj verziji moći ćete kupiti po cijenama od 4495 pa sve do 8795 američkih dolara! Ako vam se čini da je to ipak malo previše, niste u pravu, jer ovo, na kraju krajeva, nije samo obični iPhone 6, iako će vam sama ta činjenica osigurati privlačenje pogleda.

Brikk vam nudi 14 posebnih izdanja iPhonea 6, koji će biti upakirani u zlatna ili platinasta kućišta ili čak optočeni dijamantima. Što se tiče tehničkih specifikacija, ako je to nekome u ovoj priči uopće bitno, dolaze sa 4,7 inčnom dijagonalom zaslona i 128GB integrirane memorije. E, pa ako postoji netko tko želi naručiti ovo „čudo“ koje možda oduševljava izgledom, ali obara cijenom, to može učiniti ovdje.  

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju