Želite pametni sat, a nemate budžet? Pogledajte ovo!

Činjenica je da si ne mogu svi priuštiti pametni sat, iako oni mogu koštati 400-injak kuna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.09.2016. / 20:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nekome je puno dati i 200 kuna, no zato su tu Kinezi koji mogu napraviti i solidan sat za ni manje ni više nego 100 kuna! Možda na pravu mislite da nešto što košta 100 kuna ne može valjati. Ok, priznajemo, ovaj uređaj još nismo isprobali, no gledajući recenzije na YouTube, sat se doista čini kao uređaj vrijedan svih 100 kuna!

S obzirom da GT08 podržava SIM karticu, možete zvati i primati pozive direktno sa sata, možete sinkronizirati sve kontakte s vašim pametnim telefonom, a uređaj je kompatibilan sa iOS i Android platformom.  Nadalje, uređaj ima LCD zaslon od 1.54 inča rezolucije 240 x 240 piksela, a može pratiti i kvalitetu vašeg sna, brojiti korake, podsjetiti vas da se trebate dići, ukoliko predugo sjedite,  ima i podršku za daljinsko upravljanje kamerom na pametnom telefonu.

Osim toga, možete staviti TF karticu, te tako dobiti maksimalno 32GB podatkovnog prostora. Baterija je isto sasvim solidna te dolazi s kapacitetom od 350mAh, što znači da bi uređaj trebao izdržati nekih 180 sati na standby modu. Uz sve to uređaj je i vodootporan, no ipak na to treba malo pripaziti.

Sve u svemu, ako se nas pita, ovaj uređaj vrijedi svako od tih 100-injak kuna i trenutno za te novce teško možete naći uređaj bolji od ovog.  Uostalom, pogledajte ovaj kratki video, čisto da vidite kako to izgleda iz prve ruke. Više o uređaju možete saznati na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti