“Global Reviewer Recruitment Program”, jest program kompanije kojim se želi omogućiti svim ljudima diljem svijeta da kupe uređaj po povoljnoj cijeni, u ovom slučaju po svega 49.99 dolara.

Inače, redovna cijena uređaja je oko 120 dolara, no ako volite raditi recenzije, imate priliku do 31. svibnja prijaviti se u ovaj program i za malo novaca dobiti uređaj. No da bi sve bilo transparentno, kompanija ima i pravila, pa ćete tako prvo platiti punu cijenu uređaja, zatim ako zadovoljite uvjete kompanija će vam dati kupon od 50$ kod webshopa kod kojeg ste kupili uređaj.

Pravila su zapravo prilično jednostavna i možete ih pronaći na službenim stranicama, gdje se nalazi i više informacija o uređaju, a spomenimo samo neke od bitnijih karakteristika.

Vernee Thor dolazi s 5-inčnim zaslonom, Android 5.0 operativnim sustavom, vrlo brzim čitačem otisaka prstiju, gumiranim kućištem koji zaista odlično leži u ruci, te 3GB RAM-a.

Uređaj se trenutno nalazi kod nas na testu, pa ćete tako u idućih nekoliko dana moći pročitati i naše dojmove.

U nastavku možete pogledati i nekoliko videa u kojima se pokazuje sam uređaj te njegova izdržljivost u onim najgorim uvjetima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju