Zimo Digital okuplja developere u Varaždinu. Pridružite se meetupu “Developer’s Day”

S obzirom da u Varaždinu nema nekog formalnog okupljanja developera na jednom mjestu, s nekim frekventnim događanjima, mi u Zimo Digitalu odlučili smo stvari uzeti u svoje ruke.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.06.2014. / 18:08

Zimo Digital okuplja developere u Varaždinu. Pridružite se meetupu “Developer’s Day”

S obzirom da u Varaždinu nema nekog formalnog okupljanja developera na jednom mjestu, s nekim frekventnim događanjima, mi u Zimo Digitalu odlučili smo stvari uzeti u svoje ruke.

Prvi meetup / mini konferencija ovakvog tipa održat će se 26. lipnja u Tehnološkom Parku u Varaždinu (Zagrebačka 89), gdje gostuju četiri predavača: Nikola Stepan, Zvonko Biškup, Aron Balog i Josip Bišćan.

Za prvi puta pripremljene su četiri teme, pa će tako Nikola Stepan govoriti o razvoju na iOS sustavu, te o svojoj aplikaciji DHMZ o kojoj smo već pisali. Zvonko Biškup će objasniti zašto je WordPress dobar i pozitivnu stranu priče ovog otvorenog sustava, na kojem su izgradili platformu za klijenta iz Engleske — OptimizePress. Aron Balog zajedno sa svojim prijateljima pokrenuo je aplikaciju FreeDrink koju su iznova prepisivali na PHP-ov framework Laravel, pa ćete moći čuti s kojim su se problemima susretali i zašto su odlučili prebaciti sve na Laravel. Na kraju, Josip Bišćan iz Infinuma će vas provesti kroz Ruby i Railse, na kojima su izgradili brojne aplikacije.

Kraj susreta rezerviran je za networking uz hranu i piće, a dio troškova financiran je iz EU projekta Danube Pie koji promovira ideju eko dizajna i smanjenje emisije CO2. Provodi ga Tehnološki park sa svojim međunarodnim partnerima, a financira ga Europska Komisija kroz program Konkurentonost i Inovacije - CIP.

U kratkoj nagradnoj igri, sudionici će moći osvojiti 3 licence za PHPStorm kojeg poklanja naš sponzor JetBrains!

Više informacija možete potražiti na službenim stranicama, te nas kontaktirati na info@zimodigital.com.

Ulaz je besplatan!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti