Zvijer iz Svete Nedelje: Rimac svojim Conceptom ponovno postavlja nova pravila

Zašto igrati prema pravilima, kad Rimac može promijeniti cijelu igru. Hoće li Concept_Two imati mogućnost autonomne vožnje?

Martina Čizmić | 06.03.2018. / 11:58

Mate Rimac predstavlja novi automobil (Foto: screenshot/Facebook) (Foto: screenshot/Facebook)

C_Two u potpunosti je novi automobil. Ništa od tehnologije razvijene i napravljene za Concept_One nije ugrađeno u ovaj automobil.

Pogledajte kako je Mate Rimac predstavio novi C_Two:

Kod C_Two napravljen je potpuno novi motor s impresivnim mogućnostima, šasija automobila u potpunosti je napravljena od karbonskih vlakana, unutrašnjost automobila prilagođena je vozaču, a uvedene su i nove sigurnosne mjere (poput zračnih jastuka za vozača i suvozača, nove telemetrije i dr.).

C_Two će biti proizveden u potpunosti u Hrvatskoj, u Rimčevoj tvornici u Svetoj Nedelji, u ograničenoj seriji od 150 komada.

Početna cijena C_Two je 1,7 milijuna eura, a prema neslužbenim informacijama, dosad ih je, prije same premijere, već prodano tridesetak.

Rimac mijenja pravila igre

Iako u samoj tvrtki nisu željeli otkrivati nikakve informacije o novoj generaciji Concepta, što se sajam više približavao, na kapaljku su puštali informacije o novom automobilu koji će, sad su već svi uvjereni, ponovno oduševiti svijet i postaviti potpuno nova pravila u toj kategoriji električnih automobila.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti