Mobitel za kojeg nećete strahovati ako vam padne na pod

Jedna od vrlo nezgodnih stvari jest kada vam telefon padne na pod, jer vrlo je velika vjerojatnost da ćete ga razbiti.

Saša Fišter sasa@zimo.co Saša Fišter | 14.07.2016. / 08:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svakom se barem jednom dogodilo da mu je mobitel iskliznuo iz džepa. Neki su imali više sreće pa je uređaj dobio tek koju ogrebotinu, dok su drugi morali izdvojiti novac za popravak ekrana ili kućišta. Kako god bilo, takve stvari nikad nisu ugodne, za nikoga.

S ovim na pameti, Leagoo je izradio uređaj koji je izrađen da može izdržati takve stvari, pa ga tako bez problema možete baciti na pod, bez straha da će mu se nešto dogoditi.

S ekranom od 5 inča u HD rezoluciji, Leagoo M5 je spoj kvalitete i dizajna s 2.D Corning Gorilla Glass 4 ekranom. Uređaj na stražnjoj strani ima i ultra brzi čitač otisaka prstiju (0.19s) koji s vremenom uči i napreduje kako bi bio sve brži i pouzdaniji. S 2GB RAM-a i 16GB memorije (proširivo do čak 128GB uz pomoć Micro-SD kartice), s M5 nećete zauzeti svu memoriju koliko god potrebnih aplikacija instalirali. 

Kamera na stražnjoj strani od 8MP s led bljeskalicom sastavljena je od četiri leće s F2.0 i autofokus funkcijom za čistu fotografiju. Baterija od 2300mAh možda nije najbolja karakteristika, no poslužit će za vaše dnevne potrebe, a za one zahtjevnije korisnike po pitanju baterije, sve što trebate jest malo češće puniti uređaj. Što se operativnog sustava tiče Leagoo M5 dolazi s Freeme OS 6.0, modificiranim i unaprijeđenim operativnim sustavom baziranim na Android Marshmallow tehnologiji, a koji nudi bržu aktivaciju, više memorije, čuvanje energije i nove mogućnosti.

Uređaj dolazi u tri boje, siva, zlatna i siva i na kraju spomenimo da sve prije navedeno možete nabaviti za svega 60 dolara, što je odlična cijena jer inače uređaj košta 100 dolara. Ako vam se ovo čini zanimljivim, cijena će biti dostupna za 200 uređaja, pa tako požurite jer akcija kreće od danas.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti