Umjesto Reboot InfoGamera, ove godine nas očekuje virtualni Reboot Online Games Week

Tijekom 7 dana trajanja, kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija, ljubitelji videoigara moći će pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja.

Martina Čizmić | 18.11.2020. / 07:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Već tradicionalni Reboot InfoGamer ove godine, zbog epidemioloških razloga neće se održati u obliku na koji smo navikli. No, to ne znači da ljubitelji videoigara i esporta neće doći na svoje. Od 23. do 29. studenog moći će uživati u Reboot Online Games Week powered by A1, najvećem regionalnom online medijskom eventu i games showu.  

Ključni partner, kao i niz godina do sad, ovogodišnjeg jedinog velikog regionalnog gaming događanja, potpuno prilagođenoga izazovnim uvjetima 2020. je A1 Hrvatska te A1 Adria League. Veliko finale A1 Adria League jedan je od najistaknutijih sadržaja koji će biti live streaman od strane A1 kao ključan dio Reboot Online Games Weeka.

Nepovoljna epidemiološka situacija nije nas obeshrabrila, niti spriječila da nastavimo podržavati najvažnije gaming događanje te esport natjecanje na ovim prostorima. Zajedno s našim partnerima iz Reboota brzo smo se prilagodili
novonastalim okolnostima, preselili većinu akcije iz fizičke u online sferu, ali i pripremili mnoštvo novih formata i zanimljivog sadržaja. Uz to, veseli me što nećemo ostati zakinuti za uzbuđenja koje nam donose finala 6. sezone A1 Adria Lige. Važnu ulogu u cijeloj priči imat će i naša najmodernija fiksna infrastruktura koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gbps. Uvjerena sam da će kombinacija kvalitetnog sadržaja i superbrzog interneta i ovaj put ponuditi najbolje iskustvo gejmerima iz Hrvatske i regije
, poručila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

Kako ističu organizatori, Reboot Online Games Week powered by A1 kao uistinu poseban, i izuzetno velik i zahtjevan online gaming medijski show također ne bi bio moguć bez podrške dugogodišnjeg partnera izuzetno uspješne i brzo rastuće hrvatske games industrije – Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Izuzetno izazovna godina koja je dovela do otkazivanja svih najvećih svjetskih gaming događanja pa tako i naših navela nas je da brzo reagiramo te fokusiramo sve naše snage na organiziranje uistinu jedinstvenog online gaming događanja, koje ne bi bilo moguće izvesti bez podrške ključnih partnera, s kojim ćemo detaljno zaviriti u sve segmente i novitete iz svijeta gaminga u po mnogočemu bitnoj 2020. godini. Izlazak novih konzola na čelu sa PlayStationom 5, te iznimno naprednoga PC gaming hardvera ali i nikada do sad atraktivnijih igara namijenjenih najrazličitijim platformama i kategorijama igrača obilježili su ovu godinu te će zajedno sa velikim finalom A1 Adria League biti glavni fokus Reboot Online Games Weeka, istaknuo je Damir Đurović, direktor Reboota.

Tijekom 7 dana trajanja, kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija, CORE GAMING studiju, GAMES INDUSTRY STUDIJU te ESPORT studiju, ljubitelji videoigara moći će pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja. Obuhvaćajući apsolutno sve aspekte svijeta gaminga i novosti iz toga dinamičnog svijeta digitalne zabave dodatno će za sve sudionike ovaj online događaj učiniti atraktivnim velik broj gaming giveawaya, kroz koji će sudionike provesti poznati regionalni gaming novinar i influenceri i to tijekom sedam dana pretrpanih vrhunskim gaming sadržajem. Bit će i zanimljivih gostiju iz svijeta gaminga, predstavljanje najnovijeg gaming hardvera, veliko finale A1 Adria League kao i niz vijest iz svijeta esporta, games industrije, games industry edukacije te svih drugih segmenata zabave usko vezanih za gaming.

Sudjelovanje u ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj u sva tri studija prikazivat će se kroz live stream paralelno svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do
29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni krajem tjedna prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno na webu kao i putem društvenih mreža.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti