14. ožujka Samsung otkriva Galaxy S4

Nakon brojnih glasina sada je i službeno – Samsung će otkriti Galaxy S4 14. ožujka na velikoj press konferenciji u New Yorku.

Zimo Zimo Ante Malenica | 25.02.2013. / 10:53

14. ožujka Samsung otkriva Galaxy S4

Nakon brojnih glasina sada je i službeno – Samsung će otkriti Galaxy S4 14. ožujka na velikoj press konferenciji u New Yorku. Za razliku od prošle godine kada smo S3 prvi puta ugledali u Londonu, ove godine južnokorejski div očito nešto veći fokus stavlja na američko tržište na kojem ga je nedavno nakon dugogodišnje vladavine prestigao Apple.

Galaxy S4 je definitivno najiščekivaniji ovogodišnji smartphone što potvrđuje iznimno golemo zanimanje brojnih američkih operatera koji su zatrpali Samsung molbama da svoj flagship smartphone otkrije upravo u Americi. U prijevodu, ako toliko zanima operatere, zanima i kupce.

Što se tiče samih poboljšanja, očekuju se najveći pomaci po pitanju quad-core procesora, kamere i zaslona. Ideja je još jednom pružiti s tehničke strane najimpresivniji uređaj na tržištu, sve upareno s vrhunskim dizajnom i bogatim Android eko sistemom. Koliko je popularna ova serija smartphoneova, govori podatak o 100 milijuna prodanih Galaxy S uređaja. Povodom velike najave, Samsung je otkrio i promotivni plakat. Nestrpljivi?

galaxysiv-poster-730x1016

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti