#1TBCRO Humanitarna kampanja - Najveći selfie u Hrvatskoj

Mislite li da je moguće staviti cijelu jednu državu unutar 1 terabajta prostora? To će ispitati kompanija Microsoft Hrvatska koja je započela humanitarnu blagdansku kampanju “Najveći selfie u Hrvatskoj”.

Dino Musliu Dino Musliu | 14.12.2014. / 14:31

#1TBCRO Humanitarna kampanja - Najveći selfie u Hrvatskoj

Mislite li da je moguće staviti cijelu jednu državu unutar jednog terabajta prostora?

To će ispitati Microsoft Hrvatska koji je započeo humanitarnu blagdansku kampanju “Najveći selfie u Hrvatskoj”. Tijekom kampanje će ljudi diljem zemlje, na Office 365 OneDrive prostor za pohranu podataka u oblaku, moći slati svoje originalne selfie fotografije dok sve zajedno ne dosegnu veličinu od jednog terabajta, za što se procjenjuje da će biti potrebno oko 250.000 fotografija, a sve to u svrhu doniranja Odjela za pedijatriju KBC-a Rebro.

Ovim će izazovom, prikupljenim jednim terabajtom fotografija na OneDriveu, Microsoft stvoriti jedinstvenu sliku Hrvatske koja će se tijekom blagdana moći viralno dijeliti putem online kanala i donijeti blagdansko veselje djeci u bolnici.

Kampanjom “Najveći selfie u Hrvatskoj” kompanija Microsoft Hrvatska želi, uz podršku humanitarne organizacije "Savez društava naša djeca" i udruge "Za osmijeh djeteta u bolnici", pomoći u kreiranju boljih uvjeta u dječjim odjelima u bolnicama. Zato će nakon završetka kampanje Microsoft omogućiti sretne blagdane potrebitoj djeci i roditeljima donacijom za opremanje kutka za roditelje na Odjelu pedijatrije KBC-a Rebro u Zagrebu.

U izazovu možete sudjelovati već danas i to na nekoliko načina: uploadajte svoje selfie fotografije na stranicu www.office365selfie.com ili ih objavite na svom Facebook, Twitter ili Instagram profilu koristeći oznaku #1TBCRO.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti