26 postova koje ste možda propustili

Facebook je ovaj tjedan ponovo bio u središtu događanja. Nakon što su objavili Pages Manager, ovaj tjedn stigla nam je i nova aplikacija za dijeljenje fotografija Facebook Camera.

Zimo Zimo Zimo | 27.05.2012. / 11:05

26 postova koje ste možda propustili

Facebook je ovaj tjedan ponovo bio u središtu događanja. Nakon što su objavili Pages Manager, ovaj tjedn stigla nam je i nova aplikacija za dijeljenje fotografija Facebook Camera.

Osim toga, ako ste propustili neke od postova svakako pogledajte zašto nam više neće trebati tipkovnica i miš, kako Studij Dizajna uči studente o aplikacijama, kakva je to nova društvena mreža iz Microsofta, i još mnoštvo drugih postova.

Također, ne propustite emisiju ZimoTV u kojoj donosimo također nekoliko zanimljivh stvari kao primjerice što je to Socialcam.

Dobrodošli na Socl, Microsoftovu društvenu mrežu

Na Pinterestu se provodi isto vremena kao i na Facebooku [INFOGRAFIKA]

  • Facebook je vodeća društvena mreža kada govorimo o broju korisnika, no iako i drugi imaju impresivan broj otvorenih profila, malo njih je onih koji ih aktivno koriste.

Facebook nam priprema novi dizajn Timelinea

  • Iako su mnogi korisnici navikli na novitete i inovacije na Facebooku, te iste novosti dočekali s razočarenjem i protestom, na novu vijest o blagom redizajnu Facebook Timelina, većina korisnika je reagovala vrlo pozitivno.

Za 70 dolara nećete više trebati miš i tipkovnicu

  • Leap je nova tehnologija koja omogućuje korisnicima da upravljaju računalom prirodnim pokretima ruku - nalik na film Minority Report.

Iznajmite informatičku opremu brzo i jednostavno preko portala www.unajmi.hr

  • Jeste li ikada razmišljali što se sve može unajmiti na jedan sat, dan ili mjesec? Možda je došlo vrijeme da razmislite i uštedite nešto novaca.

Brydge pretvara iPad u mali laptop

  • Ok, iPad vam je super no ukoliko bi ponekad za njega htjeli imati tipkovnicu koja izgleda lijepo, onda je Brydge prava stvar za vas.

Napunite Guinness do vrha i otkrijte QR kod

  • QR kodovi koriste se za razne stvari pa ga tako možemo naći na automobilima, podlošcima za piće, trgovinama, plakatima, majicama, itd.

Facebookova aplikacija Pages Manager dostupna svima

  • Administratori Facebook fan stranica od sada mogu preuzeti posebnu aplikaciju koja će im omogućiti vođenje profila odmah s mobitela.

Rusija koristeći Facebook stala na kraj nepropisnom parkiranju [VIDEO]

  • Siguran sam da smo svi do sada bili žrtve nepropisnog parkiranja bilo kao pješaci, biciklisti ili vozači.

Zašto je Apple u ranijim modelima laptopa imao logo naopako?

  • Vjerojatno se svi sjećamo Appleovih laptopa koji su na stražnjoj strani zaslona imali jabuku naopako, no zašto je to bilo tako zamišljeno?

Samo vas 25 Wordpress modula dijeli od moćne web stranice

  • Danas pišemo o jednom od mnogih, ali i jednom od najmoćnijih sustava za održavanje i kreaciju webova...popularnim Wordpressom. Inače, kroz naš rad smo se susreli sa mnogo CMS-ova te smo neke i sami izradili, ali Wordpress se pokazao kao odlično riješenje pri izradi kako velikih, tako i manjih webova.

Weather Station Live je nova aplikacija hrvatskog developera [GIVEAWAY]

  • Aplikacija Weather Station Live prikazuje podatke u realnom vremenu prikupljene putem mreže automatskih meteoroloških stanica.

Yahoo lansirao Axis, novi način kako pretražujemo web

  • Yahoo! Axis je novi dodatak za preglednik kojim Yahoo želi promijeniti način kako se pretražuje i istražuje, te omogućuje korištenje ove tražilice na iPhoneu, iPadu i stolnom računalom.

I hrvatski celebritiji na Twitteru. Pratite Ellu Dvornik

  • Da Twitter postaje sve popularniji kod poznatih i u Hrvatskoj dokazuje kako sve više mladih otvara profile na ovoj mreži kako bi komunicirali sa svojim fanovima i kroz druge kanale.

Flertovanje na Facebooku [INFOGRAFIKA]

  • Osim što služi za komunikaciju s prijateljima i obitelji, Facebook je također društvena mreža koja prema istraživanju velikim dijelom služi za flertovanje.

[Ekskluzivno] IMPUT festival - prva multimedijalna zabava u Varaždinu uz Peek&Poke

  • IMPUT festival 2012 je novi koncept postavljen kao platforma za prezentiranje i razmjenu ideja lokalnih audio-vizualnih digitalnih talenata i umjetnika.

Istraživanje: Najpopularnije marke automobila na Facebooku u Hrvatskoj

  • Redakcija portala Automobili.hr napravila je istraživanje koje automobilske marke u Hrvatskoj imaju najbolju komunikaciju na svojim Facebook fan stranicama.

Nordeus najbolji poslodavac u Srbiji i regionu

  • Nordeus, popularna srpska softverska firma čiji rad ZIMO aktivno prati, proglašena je za najboljeg poslodavca u Srbiji i regionu od strane vodećeg srpskog portala za zapošljavanje Infostud, piše zvanični sajt firme Nordeus.

Stigla Facebook Camera, zasebna aplikacija za dijeljenje fotografija - s filterima [AŽURIRANO]

  • Facebook je objavio novu zasebnu aplikaciju Facebook Camera za iOS uređaje koja je postala konkurencija Facebookovom Instagramu.

Zavodljivi pokreti - nova reklama za Samsungov Smart TV

  • Samsung ulaže velik novac u marketing, a njihove reklame, moramo priznati, izgledaju impresivno i vrlo zavodljivo.

Studij Dizajna uči studente kako osmisliti i projektirati mobilne aplikacije

  • Kolegij 'Osnove interaktivnih medija' jedino je mjesto u Hrvatskoj gdje se studente uči kako osmisliti, projektirati i oblikovati mobilne aplikacije.

Zašto Facebook Camera traži odobrenje za korištenje vaše lokacije?

  • Već je svima poznato da je Facebook jučer objavio novu zasebnu aplikaciju - Facebook Camera. Nakon kupovine Instagrama, ovo je još jedan potez koji svjedoči usredotočenosti Facebooka na slike, te pokušaju da još više unaprijedi iskustvo korištenja ove društvene mreže i na mobilnim uređajima.

Što smo koristili kao klinci, a danas smo zaboravili da postoji [FOTO]

  • Vremena se mijenjaju i to sve brže i brže. Današnja djeca odrastaju u potpuno drugačijem okruženju nego kao što je to bilo kod generacije 80-ih.

Sretan ti rođendan Star Wars!

  • Star Wars epski je serijal za koji vjerujemo da ga nije potrebno posebno predstavljati. Stvoren od strane George Lucasa, prvi film u serijalu izvorno je objavljen 25. svibnja 1977. godine pod nazivom Star Wars.

Snimljen prvi video s novim Googleovim naočalama [VIDEO]

  • Iako video sam po sebi ne predstavlja ništa spektakularno osim skakanja na trampolinu, zanimljivo je da je isti snimljen s novim Googleovim naočalama.

Zašto se računala, mobiteli i tableti smrzavaju i kvare? Kako to izbjeći? [ZimoTV]

  • Svaki petak u suradnji s portalom 24sata.hr, donosimo vam kratki pregled tjednih vijesti kroz ZimoTV.
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti