3. Digital Labin u Istru dovodi neka poznata svjetska IT imena

Kako ističu organizatori, predavanja su fokusirana na Design & UX te Dev & Data, na kojima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje.

Martina Čizmić | 19.08.2022. / 13:21

Digital Labin (Foto: Digital Labin)

Treće izdanje konferencije Digital Labin u Istru dovodi neka dobro poznata svjetska imena. Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere održat će se 23. i 24. rujna, a tijekom konferencije sudionici će imati prilike učiti, razmjenjivati iskustva, raspravljati o novim trendovima te se međusobno bolje upoznati između predavanja na dvije pozornice. 

Kako ističu organizatori, predavanja su fokusirana na Design & UX te Dev & Data, na kojima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s ružičastim pogledom na budućnost.

Digital Labin na prvi dan konferencije dovodi neke od najvećih stručnjaka IT industrije, pa će tako Gerard Sans, Google Developer Expert, održati radionicu na temu “Fullstack GraphQL using Vue” Briljantan tim iz Bornfighta, Iva Planinić i Igor Plac održat će workshop pod imenom “Choose the right design pattern” dok će o temi “Go serverless with .NET and Azure Functions.” pričati Vedran Perković, Voditelj .NET i R&D odjela iz Infinuma.

Iz Leedsa u Labin stiže i Harry Roberts, konzultant performansa za web stranice u CSS Wizardry Ltd., čija radionica nosi naziv “Web Performance Back To Front”.
Drugi dan konferencije okupit će imena iz svjetskih tvrtki kao što su Kiwi, Shopify, Red Collar, Cinnamon, Productive, ali i brojni drugi.

Sve informacije o programu i radionicama, dostupne su na web stranici Digital Labin, a organizatori najavljuju i izuzetno zanimljive afterpartije. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti