5 razloga zašto je UHANS A101 najbolja ponuda za 60 dolara

Od samog početka, UHANS A101 zamišljen je kao pametnih telefon s niskom cijenom no kvalitetnom poput Nokije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.08.2016. / 18:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako košta tek 60 dolara, ovaj uređaj izgleda sve samo ne jeftino. Svi rubovi su fino zaobljeni te čine elegantan izgled, a samim time i ugodno leži u ruci korisnika. Naime, zaobljeni rubovi su puno ergonomičniji nego ravne površine, pogotovo kada ih dižete s ravnih površina. 

Sharpov zaslon od 5 inča prilagođen je tako da daje vrlo dobre karakteristike, a same boje, svjetlost i omjer kontrasta skoro da se može usporediti s Samsung Galaxyjem S7. Corning Gorilla 4 2.5D staklo premazano sa dva sloja premaza protiv otisaka prstiju, a samim time štiti i zaslon od ogrebotina i oštećenja.

Za razliku od ostalih pametnih telefona, poklopac kućišta kao i baterija mogu se ukloniti, a osim toga, poklopac dolazi s gumom, tako da na njemu nećete vidjeti otiske prstiju. 

Također, A101 ima podršku i za 4G, što većina uređaja u cjenovnom razredu od 60 dolara nema, a što sam uređaj razlikuje od ostalih jeftinijih uređaja.

Sve u svemu, A101 je nesumnjivo jedan od boljih uređaja za cijenu od 60 dolara. Ako želite više naučiti o ovom uređaju, posjetite njihovu službenu stranicu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti