6 nadolazećih IT događaja u regiji

Svakog tjedna donosimo vam pregled događanja vezanih uz društvene medije, tehnologiju i martking u našoj regiji.

Zimo Zimo Zimo | 20.02.2011. / 13:50

6 nadolazećih IT događaja u regiji

Svakog tjedna donosimo vam pregled događanja vezanih uz društvene medije, tehnologiju i martking u našoj regiji.

Ukoliko želite najaviti vaš događaj, molimo vas da nas kontaktirate najmanje 30 dana prije samo događaja. Pošaljite nam upit na info@zimo.co kako bi vam poslali uvjete vezane uz objavu događanja.

Sve objave su besplatne ukoliko se poklapaju sa našim uvjetima suradnje.


23.02.2011. - Regionalna konferencija IT industrije: Tko će uhvatiti planiranih 1,44 milijarde kuna državnih investicija za IT u svoju mrežu i hoće li ih uopće biti? Stvara li se regionalna IT sfera, i ima li potrebe za time? Hoće li velike ribe pojesti male? Kako će IT industrija utjecati na razvoj društva u regiji i EU? Kako se prilagoditi Digitalnoj agendi EU? Kako će se IT industrija razvijati u sljedećih pet do deset godina? Quo vadis IT?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja ponudit će na IT Areni 2011. vodeći igrači IT industrije, predstavnici javnog sektora, investitori, analitičari, ključni korisnici IT usluga i utjecajni gospodarstvenici, iz regije i EU.


05.03.2011. - MobileCamp - Android: Konferencija za sve koji su na neki način povezani sa Androidom. Zainteresirani za poslovne aspekte kao i developerske. Prezentacije mogu biti na Hrvatskom ili Slovenskom jeziku. Od svakog sudionika se traži 20 minutna predavanje koje je povezano sa Androidom. Naslov predavanja možete napisati u prijavi a više informacija možete pročitati na njihovim stranicama. (link na logo)


08. 03.2011. - 7. SEE Telekom Arena - Konferencija o elektroničkim komunikacijama: Kakva je trenutačna situacija telekomunikacijskog sektora u SEE regiji, kakvi su izazovi pred predlagateljima politika, regulatorima i industrijom? Može li  se Digitalna agenda iskoristi kao benchmark u određivanju nacionalnih ciljeva Hrvatske i zemalja u regiji? Koje nas nove konsolidacije očekuju u telekomunikacijskom sektoru? Kako će konvergencija telekoma, medija i IT-a utjecati na razvoj tržišta?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će vam vodeći stručnjaci telekomunikacijskog sektora iz Hrvatske i regije na tradicionalnoj 7. SEE Telekom Areni – konferenciji o elektroničkim komunikacijama koja se organizira u vrijeme kad se očekuje privatizacija Telekoma Srbije, ukidanje kriznog poreza, ali i kad se nagađa o novim preuzimanjima pojedinih operatera na hrvatskom tržištu.


22.03.2011. - Regionalna konferencija o infrastrukturi, logistici i transportu: Kako pokrenuti i financirati infrastrukturne projekte? Kako zadovoljiti rastuće potrebe te povećati prihode i zaposlenost? Može li jedna država djelovati sama, ili je potrebna regionalna suradnja? Kako iskoristiti potencijale i položaj regije te postojeću infrastrukturu naslijeđenu od bivše države? Koja je pritom uloga politike, a koja biznisa? Koje su mogućnosti korištenja sredstava Europske unije? Infrastruktura i logistika – teret proračunu ili poslovna prilika zemalja regije? Zašto je multimodalni transport hit u svijetu?

Tim pitanjima bavit će se Regionalna konferencija o infrastrukturi, logistici i transportu . O političkim preduvjetima za razvoj infrastrukture, iskorištavanju potencijala regije i mogućnostima koje za to otvara članstvo zemalja regije u Europskoj uniji, na konferenciji će raspravljati visoki državni dužnosnici iz zemalja EU i regije.


4.4. - 8.4.2011 - WindDays11 - Rovinj: Tražite nove ideje koje će unaprijediti vaše poslovanje, svjesni ste brojnih novih tehnologija, ali želite inspiraciju kako ih primijeniti u vašoj tvrtki? IT stručnjak ste koji uvijek mora biti u toku s novim trendovima i tehnologijama kako biste ih mogli primijeniti u svojem okruženju ili ponuditi svojim korisnicima? Nema boljeg mjesta za traženje novih i drugačijih ideja nego na vodećoj poslovno-tehnološkoj konferenciji u Hrvatskoj – Microsoft WinDays11!


16.04.2011. - TEDx Zagreb - Fuzija: Na drugom TEDxZagreb događaju ponovno ćemo imati prilike upoznati kreativne, poduzetne, znatiželjne, inovativne i otvorene ljude koji će s drugima podijeliti sve ono što znaju i o čemu sanjaju. A sada je vrijeme za novi susret ideja i energije koji mogu pokrenuti promjene oko nas. Ukratko, nakon 'Uma širom otvorenog' vrijeme je za 'Fuziju'.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti