Iako još uvijek nije gotova, ovu igru dosad je zaigralo čak 15 milijuna ljudi

Hit-igra PlayerUnknown's Battlegrounds u kojoj igrate sami za sebe postala je jedna od najpopularnijih igara na streaming-platformama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.10.2017. / 08:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

O videoigri PlayerUnknown's Battlegrounds mjesecima kruže priče i već je na mnogim top-listama najpopularnijih igara, iako još uvijek nije u potpunosti gotova.

Ovaj PC hit postao je popularan zbog nesvakidašnjeg gameplaya. Iako je u pitanju multiplayer-pucačina, u igri PlayerUnkown's Battlegrounds svaki igrač igra sam za sebe i sam pokušava preživjeti u okruženju u kojem se našao i u kojem ga napadaju drugi igrači.

Svoj zvjezdani put igra je započela još u ožujku, kada je objavljena kao "early access" igra na Steamu, a isti status ima još uvijek, budući da nije u potpunosti gotova. Dosad je ova pucačina prodana u više od 15 milijuna kopija i tako postavila nove rekorde, a nadmašila je i ekstremno popularne naslove kao što su Dota 2 i CS:GO.

Igra iz razdoblja Steam Early Access izlazi tijekom 2018. godine, a s obzirom na to da će se uskoro pojaviti i Xbox-verzija, možemo samo očekivati nove milijune prodanih primjeraka.

Ova sjajna igra dokaz je da su igrači spremni kupiti naslove koji nude nešto novo, a ovdje igrate svatko protiv svakoga na mapi s još 99 igrača, a oružje vam može biti sve što nađete.

Osim toga, igra je postala i jedna od najpopularnijih na streaming-platformama s fanovima koji prate tko će biti pobjednik partije.

Pogledajte kako izgleda ova nevjerojatna igra:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti