A1 Hrvatska osvojio međunarodne nagrade za A1 Internet zaštitu, komunikaciju tijekom COVID-19 pandemije i upravljanje ljudskim resursima

A1 Hrvatska do sada je ukupno osvojila 12 Stevie kipića.

Martina Čizmić | 15.09.2020. / 17:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iz A1 Hrvatska pohvalili su se s čak 5 međunarodnih nagrada Stevie Awards. Radi se o jednoj od najprestižnijih poslovnih nagrada na globalnoj razini, za koju je ove godine nominirano 3 800 projekata iz raznih industrija iz čak 60 država diljem svijeta.

A1 Hrvatska nagrađena je zlatnim Stevie priznanjem za projekt predstavljanja aplikacije A1 Internet zaštita, i to u kategoriji Najbolje događanje u području društveno odgovornog poslovanja. Srebrni Stevie dodijeljen je za internu komunikaciju kompanije tijekom COVID-19 pandemije u posebnoj ovogodišnjoj kategoriji u kojoj se nagrađivao izniman trud kompanija i pojedinaca u internoj i eksternoj komunikaciji u vrijeme pandemije koronavirusom. U spomenutoj kategoriji A1 Hrvatska nagrađena je i brončanom Stevie nagradom za eksternu komunikaciju. Osim toga, Stevie je dodijeljen i za najveća postignuća u domeni odgovornog, uzornog i poželjnog poslodavca - Stevie for Great Employers, gdje je također srebrom nagrađena interna komunikacija u vrijeme COVID-19 krize, a brončani Stevie dodijeljen za projekt digitalnog onboardinga u kategoriji Najinovativnija primjena tehnologije u području upravljanja ljudskim potencijalima.

U segmentu društveno odgovornog poslovanja i interne komunikacije oduvijek smo bili prepoznati kao drugačiji, posebni, inovativni. Nagrade su samo dodatna potvrda, koja nas motivira da u tome ustrajemo, konstantno postavljamo pred sebe nove izazove te dižemo ljestvicu i sebi i na tržištu. Veseli me i to što smo globalno prepoznati kao leader po pitanju korištenja digitalnih tehnologija u upravljanju ljudskim resursima, a naša glavna nagrada će uvijek biti zadovoljstvo zaposlenika i to što smo jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu, izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska.

Stevie for Great Employers dodjeljuje se za najveća svjetska priznanja na polju ljudskih resursa te za nove proizvode i usluge kojima se unaprjeđuju radni uvjeti i mjesto rada. Među 700 prijavljenih projekata u 7 kategorija 90 profesionalaca diljem svijeta biralo je najbolje projekte pristigle iz 20-tak zemlja diljem svijeta.

A1 Hrvatska do sada je ukupno osvojila 12 Stevie kipića.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti