A1 Hrvatska otvara novi pozivni centar u Osijeku

U pozivnom centru u Osijeku bit će zaposleno stotinjak agenata, a već ih je na treningu 70-ak.

Martina Čizmić | 12.04.2022. / 18:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako Zagreb i dalje privlači najviše tehnoloških tvrtki, sve je više onih koje svoje podružnice otvaraju i na istoku Hrvatske te tako daju priliku mladima iz Slavonije da rade i razvijaju se. 

Tom nizu pridružio se i A1 Hrvatska koja je u Osijeku otvorila 70 novih radnih mjesta u pozivnom centru. Kako ističu iz A1, cilj im je unaprijediti uslugu većom dostupnošću agenata kako bi se mogli više i bolje posvetiti korisnicima. Ovim potezom Osijek s novim zapošljavanjima postaje drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba.

Napomenuli su kako se pozivni centar prostire na dodatnih 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora, čime je radni prostor u Eurodomu zaokružen na oko 1000 četvornih metara. U njemu će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih 70-ak. Glavna direktorica za privatne korisnike A1 Hrvatska Ivana Marković istaknula je važnost pozitivne radne atmosfere jer se od agenata očekuje da znaju i mogu sve, što uopće nije jednostavno.

Kolegice i kolege koji rade u Službi za korisnike ogledalo su kompanije. Zato kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju i digitalne alate kako bi brže i bolje obavili posao na zadovoljstvo korisnika kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno, pojasnila je Marković.

Osijek je u gospodarskom smislu živnuo što potvrđuje i statistika. Smanjili smo broj nezaposlenih, više je useljenih nego iseljenih, povećala se prosječna plaća. Oslobodili smo investitore plaćanja komunalnog doprinosa što kod građenja gospodarskih objekata dovodi do višemilijunskih ušteda. Naša je Gospodarska zona Nemetin po uvjetima jedna od najprivlačnijih u Hrvatskoj. Stvaramo pozitivno gospodarsko okruženje čiji je značajan dio A1 Hrvatska sa svojom velikom osječkom investicijom, izjavio je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti