Prije nešto više od mjesec dana, Amazon je predstavio svoje viđenje tableta pod nazivom Kindle Fire koji na sebi nosi Android u potpunosti prilagođen ovom tabletu.

Amazon već iza sebe ima mega uspješan e-čitač Kindle koji je osvojio svijet svojom jednostavnošću, a nedavno je krenuo u prodaju svoje sljedeće generacije i vizije tableta Kindle Fire koji se prodaje po cijeni od 199 dolara te ima zaslon 7 inča.

U opisu videa stoji kako Amazon već godinama isporučuje svoje stvari doslovno pred vrata svoji klijenata, a pomoću Kindle Firea sve imaju dostupno pod prstima. Kindle Fire tablet je namijenjen za gledanje filmova, slušanje glazbe, aplikacije, igre, web surfanje i naravno čitanje.

No reklama je privukla pažnju korisnika koji su ostavili nekoliko komentara. U redu je da Amazon želi pokazati kako njihova pošta stiže pred vrata samih korisnika, no mislite li da je realno poslati paket sa Kindle Fireom i ostaviti ga pred vratima? Vjerojatno vas taj paket ne bi tamo dočekao. Možda Amazonu nedostaje malo transparencije?

Pogledajte novu reklamu i u komentarima nam napišite vaše mišljenje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju