Američki veleposlanik posjetio Vertiv i provjerio kako američke tvrtke posluju u Hrvatskoj

Tijekom posjeta upoznao se s poslovanjem, izazovima s kojima se tvrtka susreće i njihovim pogledima na tržište te im čestitao na nedavnom otvorenju novih ureda.

Martina Čizmić | 12.02.2020. / 18:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je tvrtku Vertiv Croatia kako bi dobio bolji uvid u poslovanje američkih kompanija na području Hrvatske. Za vrijeme posjete upoznao se s poslovanjem, izazovima s kojima se tvrtka susreće i njihovim pogledima na tržište te im čestitao na nedavnom otvorenju novih ureda.

Kako je istaknuto tijekom posjeta, Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka, ima ulogu prodajno servisnog centara za područje Centralne Europe koje broji 20 zemalja, proizvodni je centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te Vertiv globalni svjetski centar u dizajniranju podatkovnih centara. Tvrtka posluje kao podružnica Vertiva čiji klijenti uključuju 70% tvrtki koje se nalaze na listi Fortune 500.

Veleposlanik W. Robert Kohorst iz prve je ruke doživio ključnu ulogu koju Vertiv obnaša kao globalni lider na polju podatkovnih centara. Članovi uprave Vertiva, Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, proveli su veleposlanika kroz urede te ga upoznala sa stručnim timovima koji su temelj uspjeha same tvrtke.

Velika nam je čast ugostiti veleposlanika Roberta Kohorsta i prezentirati mu naše poslovanje. Ovaj posjet također je potvrda svega što radimo i smjera u kojem idemo. Tržište podatkovnih centara razvija se velikom brzinom i sve veći broj kompanija traži inovativna i kvalitetna rješenja. Naša posvećenost kvaliteti i razvoju novih infrastrukturnih rješenja omogućuje našim klijentima uspješno poslovanje, odnosno bržu i uspješniju digitalizaciju poslovanja, izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti