Anonymousi objavili videoporuku specijalno namijenjenu građanima Rusije: "Uklonite Putina s vlasti"

U novoj poruci objavljenoj na Twitteru, hakerska skupina Anonymous pozvala je građane Rusije da maknu Putina s vlasti te tako zaustave krvoproliće u Ukrajini.

Branimir Vorša | 13.03.2022. / 09:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hakerska skupina Anonymous objavila je novu poruku putem Twittera, posebno osmišljenu da dođe do ruskih građana, a u njoj navodno pozivaju Ruse da ustanu protiv Putina i uklone ga s vlasti.

Prema prijevodu koji su ponudili razni komentatori na Twitteru, maskirani pripadnik Anonymousa između ostalog kaže:

Zarobljeni ste iza željezne zavjese propagande, a vaša vlada vas pokušava spriječiti da budete dio međunarodnog razgovora, iz straha zbog onog što biste mogli saznati.

Režim Vladimira Putina provodi ratne zločine svojom nedavnom invazijom na Ukrajinu, koja je izazvala ogromnu izbjegličku krizu i nebrojene smrtne slučajeve.

Užasna je situacija u koju ste dovedeni, ali vaša jedina opcija da spriječite nadolazeći ekonomski kolaps i potencijalni svjetski rat je da poduzmete akcije za otpor ratu i režimu Vladimira Putina.

Putin je prinio rusko stanovništvo kao žrtvu. U ovom trenutku, najmirniji način na koji bi ovaj sukob mogao završiti bio bi da narod Rusije ustane protiv Putina i ukloni ga s vlasti.

Izvor: The Guardian

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti