Predsjednik Obama i njegov tim rade izvrstan posao što se tiče komunikacije sa ljudima. Nakon aplikacije za iOS platforme stigla je i podrška za Android platformu.

Obamin tim ulaže mnogo vremena i truda u promociju putem društvenih mreža, videa, blogova i sličnim modernih web 2.0 alata.

Aplikacija White House omogućuje Amerikancima i svima zainteresiranima da prate što se radi u Bijeloj Kući i što radi sam Obama, pa tako možete pratiti slike i videe 'iza kulisa' kao i čitati najnovije vijesti na blogu.

Nova, ažurirana aplikacija omogućuje korisnicima da primaju obavijesti kada predsjednik Obama ima govor, a kojeg možete vidjeti unutar same aplikacije. Ostale značajke uključuju ažurirane foto galerije, mogućnosti dijeljenja sadržaja putem društvenih mreža, te zvučne obavijesti i badgeve.

Zanimljivo je spomenuti da su iz Bijele Kuće istaknuli kako 6.6 posto ukupnih posjeta službenoj stranici stiže sa mobilnih uređaja, što je dvostruko više u odnosu na isto razdoblje prošle godinu.

Preko 400,000 ljudi već je preuzelo aplikaciju za iPhone, a mi se pitamo kada će predsjednici država u našoj regiji shvatiti važnost društvenih mreža i mobilnih uređaja.

Via SocialTimes

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju