Nakon što im je Apple povukao aplikaciju Camera+ sa App Storea, tvtka Tap Tap Tap morala se prilagoditi uvjetima Applea, te iskoristila priliku kako bi dodala nove značajke.

Originalna inačica aplikacije Camera+ izbačena je sa App Storea radi kršenja pravila Applea u kojoj je Tap Tap Tap omogućio korisnicima da posjetom stranice camplus://enablevolumesnap u Safariju omoguće okidanje fotografija pomoću tipka za glasnoću što se protivi dokumentaciji Applea.

U novoj inačici v2 Tap Tap Tap više nema te mogućnosti okidanja pomoću tipka za glasnoću, pa su odmah iskoristili priliku da dodaju nove mogućnosti poput unaprijeđene kvalitete efekata i okvira, pojednostavljeno je korisničko sučelje, dodane su nove scene, popravljeni su bugovi, itd.

Uz ove mogućnosti nadodana je i mogućnost kupnje dodatnih filtera unutar aplikacije poput 'I ♥ Analog' koji koristi efekte poput Diana, Nostalgia, Pinhole, Expired i Contessa.

Povodom povratka aplikacije u App Store, tvrtka Tap Tap Tap postavila je cijenu sniženu za 50%, pa tako app možete kupiti za 0.99$. Sve novosti poput stabilizacije slikanja, upotrebe blica, dijeljenja fotografija i ostalih značajka pogledajte u videu na njihovoj službenoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju