Nekoliko izvora bliskih Appleu navodi kako ovaj tech gigant priprema posebno iznenađenje povodom 10 obljetnice prvog Apple Storea.

Boy Genius Report tvrti kako je njihov izvor iz Applea javio kako isti sprema nešto veliko tokom vikenda. Naime, BGR kaže kako je desetak zaposlenika pojedinog Apple Stora moralo zaključati svoje telefone i potpisati ugovor o privatnosti.

Navodno se u trgovine Applea već dopremio potreban hardware, te još naknadno dolaze nove pošljike tokom petka i subote, a svi materijali pod ključom su Applea sve do subote navečer.

Također, jedna od glasina je kako će zaposlenici prekriti sve Appleove trgovine crno zavjesom kako prolaznici ne bi vidjeli o čemu se radi. Nepoznato je o čemu se radi.

Gledano unazad, Apple je poznat po iznenađenjima, a još više po tajnovitosti objave svojih prozivoda što pokazuju i ove glasine. Iako je preostalo još manje od mjesec dana do velike Appleove konferencije za developere, koja će biti posvećena objavi softwarea, možda ćemo ipak za vikend vidjeti neki novi iPhone, iPod ili nešto drugo.

Što vi mislite, jesu li ove glasine točne? Mislite li da bi Apple mogao objaviti nešto spektakularno povodom desete obljetnice njegovih, inače vrlo uspješnih Apple Storeova?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju