Nešto nakon ponoći Appleov Store objavio je svoju već poznatu poruku 'We'll be back soon.', a sudeći prema prijašnjim iskustvima na Storeu će se pojaviti nešto novo.

Svaki puta kada Apple objavi ovu poruku na svom Apple Storeu, obično se stranica ažurira novim prozivodima, stoga bi i ovaj puta mogao ovo biti slučaj. No što nas to čeka?

Naime, iPad 2 sigurno nije, kao ni iPhone 5, jer to su prozivodi vrijedni svjetske prezentacije, no kako polako kruže glasine putem Twittera, izgleda kako bi u SAD-u mogao u prodaji osvanuti bijeli iPhone 4.

Osim mogućeg bijelog iPhonea, Apple je redizjanirao svoju stranicu. Meni je od sada crne boje, i tražilica je popunjena značajkama. Nova stranica osvanula je i za iPod te iTunes. Skoknete li na apple.com vidjete ćete i zanimljive animacije.

UPDATE [09:52 ]: Apple Store je ponovo online, no bijelog iPhonea za sada nema. Novost je Appleov HDMI to HDMI kabel koji omogućuje spajanje Apple TV-a, Mac minija ili drugih HDMI uređaja na HDTV ili audio/video reciever. Preko ovog kabla i HD digitalni video i multi kanalni digitalni audio prenose sliku i zvuk.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju