ASUS-ov Pegasus 2 je ‘fancy’ verzija ZenFone-a 2

Sredinom godine, ASUS je objavio nove Smartphone Pegasus 2 Plus koji dolazi u metalnom kućištu i 5.5 inčnim zaslonom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.10.2015. / 10:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svojevrsna ‘fancy' verzija ZenFone-a pokupila je dobre kritike testera radi kvalitetne završne obrade, metalnog kućišta koji podsjeća na HTC, dobre kamere i povoljne cijene.

Naime, sam uređaj dizajnerski spada u sam vrh pametnih telefona, a niti karakteristikama ne zaostaje puno za konkurencijom. Sa FullHD rezolucijom i 5.5 inča zaslonom, Pegasus 2 ima i Snapdragon 64 bitni osmerojezgreni procesor radnog takta 1.5GHz.

Osim toga, uređaj dolazi s 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, što pokazuje moć ovog uređaja. Kamera od 13MP na stražnjoj strani i 8MP na prednjoj sasvim je dovoljna za sve vaše dnevne potrepštine, dok se baterija od 3030 mAh brine da vam uređaj izdrži čim duže.

Za razliku od ZenFone-a, Pegasus 2 ima nešto izmijenjeno korisničko sučelje prilagođeno samom uređaju. Pegasus 2 Plus spada u srednji cjenovni rang, pa tako za njega morate izdvojiti 275 dolara, te ga možete nabavi u prednarudžbi na ovom linku.

Sve u svemu, ASUS se polako ali sigurno probija na tržištu pametnih telefona, kategoriji u kojoj definitivno nije lako opstati, pogotovo za proizvođače koji su se kasnije uključili. Bez obzira na sve Pegasus 2 izgleda fantastično što cjenovno što izgledom i karakteristikama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti