Asus predstavio 5-inčni PadFone Infinity

Spoj smartphonea i tableta Asusova je vizija svega što današnji konzumet online sadržaja treba – koncept naziva Padfone, dobio je u Barceloni najnovije Infinity izdanje koji čine dva tehnički veoma impresivna uređaja podržana Googleovim OS-om.

Zimo Zimo Ante Malenica | 25.02.2013. / 15:34

Asus predstavio 5-inčni PadFone Infinity

Spoj smartphonea i tableta Asusova je vizija svega što današnji konzumet online sadržaja treba – koncept naziva Padfone, dobio je u Barceloni najnovije Infinity izdanje koji čine dva tehnički veoma impresivna uređaja podržana Googleovim OS-om. Ajmo prvo na smartphone.

S 5-inčnim ekranom 1080p rezolucije, LTE (4G) povezivošću, Snapdragon 600 četverojezgrenim procesorom radnog takta 1,7 Ghz te s 13-megapikselnom kamerom, riječ je o uređaju koji će zadovoljiti gotovo svakog najzahtjevnijeg korisnika. Da vizualiziramo o kakvom je moćnom hardwareu riječ, možemo istaknuti mogućnost smartphonea da radi 8 fotografija po sekundi (sve do 100), istovremeno snimajući 1080p video.

Kada poželite tu multimediju pogledati na ekranu prikladne veličine, na pozornicu stupa tablet naziva „Infinity Station“, koji se može pohvaliti dijagonalom 10,1 inča sa zaslonom 1080p rezolucije. Tablet ima svoju zasebnu bateriju tako da ona od smartphonea neće biti pod pretjeranim opterećenjem kada uređaj umetnete u svojevrsno 'postolje'.

Cijena svega ovoga? 799 funti. Prava sitnica. ;)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti