Avatar 2 i 3 stižu krajem 2014. i 2015.

Array

Zimo Zimo Zimo | 28.10.2010. / 07:07

Avatar 2 i 3 stižu krajem 2014. i 2015.

Nakon što je Fox donirao ogromnu svotu novaca u James Cameronovu zakladu za zeleni okoliš, za uzvrat James je obećao napraviti još dva nastavka megapopularnog filma “Avatar”.

James Cameron, poznati filmski režiser, tvorac filmova “The Abyss”, “Aliens”, “Titanic”, “Avatar” i još mnogih drugih uspješnica, u suradnji sa Twentieth Century Foxom objavit će Avatar 2 i 3 do kraja 2014. odnosno 2015.g., dok će njegov trenutni projekt sa Sony Picturesom - Cleopatra, u kojoj glavnu ulogu tumači Angelina Jolie, morati malo pričekati.

Pisanje skripa za Cameronovo viđenje Avatara, kao kreacija novog svijeta i ideologije, počinje sa radom sljedeće godine, dok bi produkcija filma trebala započeti 2011. Avatar 2 i 3 producirat će Cameron i Jon Landau za Cameronov Lightstrom Entertainment.

Prva suradnja Foxa i Camerona vraća nas, u već polako davnu 1985. godinu hitovima “Aliens”, koji je postao Sci-Fi klasik, “The Absyss” koji je revolucionarizirao tehnologiju vizualnih efekta, i “True Lies” - blockbuster sa Arnoldom Schwarzeneggerom. Godine 1996. objavljen je “Titanic” koji je postao najuspješniji film u povijesti, sa rekordnih jedanaest Academy Awarda, uključujući i Best Picture.

Kako vam se svidio prvi dio Avatara? Hoćete li pogledati druga dva dijela?

Via [Deadline]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti