Bijeli iPhone 4 u Velikoj Britaniji od 20. travnja?

Dugo očekivani bijeli iPhone pojavio se na stranicama engleskog mobilnog operatera Three UK koji je omogućio narudžbu istog.

Zimo Zimo Zimo | 18.04.2011. / 20:30

Bijeli iPhone 4 u Velikoj Britaniji od 20. travnja?

Dugo očekivani bijeli iPhone pojavio se na stranicama engleskog mobilnog operatera Three UK koji je omogućio narudžbu istog.

Appleov uređaj koji se čeka već godinu dana moguće je naručiti preko službene stranice engleskog mobilnog operatera Three UK. Uređaj koji ima cijenu 159 funti za 32GB model, trebao bi se isporučivati od 20. travnja, stoji na stranici.

Napisali smo 'možda' jer prema pisanju Engadgeta, koji je ujedno i kontaktirao Three UK, isti nije želio potvrditi ovu vijest, što bi moglo značiti da je vijest ipak malo uranila.

No nije samo Three UK objavio ovu vijest. Talijanska stranica iPhoneItalia također je objavila kako je 26. travnja 'white iPhone day', što bi značilo da će Italija dobiti bijeli iPhone upravo 26. travnja.

Nadodajmo ovome da su već kružile glasine kako će Apple objaviti dugo očekivani bijeli iPhone krajem travnja. Još uvijek se ne zna točan razlog tolike odgode bijele inačice iPhonea no bilo je riječi o različitim nijansama bijele boje te o problemima s kamerom radi bijelog kućišta.

Ukoliko ste odlučili pričekati iPhone 5, stigle su i nove glasine. Prema pisanju Digitaltrendsa, novi iPhone 5 će biti nešto malo izmijenjenog dizajna sa A5 procesorom koji je ujedno i procesor ugrađen u iPad 2 uređaje.

Također se nagađa da će se Apple više posvetiti softwareu (iOS 5), nego samom dizajnu hardwarea. Druga vijest je da je Apple zamijenio proizvođača kamera ugrađenih u iPhone, pa će tako umjesto dosadašnjeg OmniVisiona kameru od 8MP izrađivati Sony.

E sada nas zanima, hoćete li čekati bijeli iPhone ili iPhone 5?

Photo via Gadgetvenue

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti